Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
netcasting-11.gif
Substitution
Massimo Ambrosini
Alberto Gilardino

Играме со 3-ца напад сеа ќе се бранат Самдорија и само на контри ќе играат ...

sea mislam do 70' 2:2 ....

Е сега ги стигаме 100%

netcasting-11.gif
Substitution
Marek Jankulovski
Giuseppe Favalli

a za so sea go izvadi Jankulovski i go stavi FAVALLI ... c c c ne e mozno ne mi se veruva so se slucuva.... najmn od se sea sakam da si odi ancceloti ... da dojde mourinho

Не е крив Анчелоти :)

Што сакаш повеќе од 31/32/33/34/ годишњаци ...

се опамети и ти.Ти реков ја.....

Pocinjaat da Razcoruvaat vekje ..... zamisli pa sea kako im e na SAN SIRO .... na rossonerite.... c c c :toe:

фала богу Палоски 71 минута гол
ќе има ли време за уште еден гол ајдеее море за уште два треба :tapp:

ајдееее Милан доста се нервозирам денес

Тешко да има гол 90 минута е:(

90'+5'
netcasting-12.gif
Generic Event
Banti whistles the end of Milan-Sampdoria

Изгубивме, изгубивме ништо не се менува на табелата 3/4, важно е Кака да не е сериозно повредени да го имаме за со Интер и Јуве ...

Ти е‘ам малерите ти е‘ам. Прво полувреме не гледав, второ полувреме играше само Милан, неколку добри шанси не се искористија и тоа е тоа. Добро е што и Фиорентина изгуби.
И не се секирај Армин, Милан догодина ќе игра во ЛШ (дај боже да паднат во група со лузерите Мадридски).
п.с. Што се случи со Кака?

Ти е‘ам малерите ти е‘ам. Прво полувреме не гледав, второ полувреме играше само Милан, неколку добри шанси не се искористија и тоа е тоа. Добро е што и Фиорентина изгуби.
И не се секирај Армин, Милан догодина ќе игра во ЛШ (дај боже да паднат во група со лузерите Мадридски).
п.с. Што се случи со Кака?

eee voa spored mene mesteno moze da e.... a kade ja gledase Milan ???
a slednovo kolo milan igra so torino a fiorentina so lazio... ja mislam deka fiorentina nema ekipa za da go izdrzi voa tempo ... ke izgubi uste 3-4 do kraj .... treba da igra so jaki ekipi ... do sea igraa so slabi ekipi zatoa tepaa.... treba da igraat so udinese palermo inter sampdoria lazio a moze da se kaze deka i so kaljari u gosti ke im bide tesko... a milan do kraj mislam deka moze da gi osvoi site bodovi .... osven so juventus i inter nesto ako kiksnat ama so inter derbito ne go gubat ja mislam ....
a kaka se povredi... :S ke go cekame pressot na acmilan.com da vidime so e kako e so nego ... kaj 23:30.... treba da go stavat pressot ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom