Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одличен натпревар уште да беше 1-2 за Милан :(
А што се мисли овој Пато??? Точно дека има талент ама со 10 утакмици се прави дека е ѕвезда. Треба малце да се спушти на земја. Не дека имам нешто пратив него ама мислам дека така е реално
На Дони, Кака, Сидорф би ми дал 10-ка

П.С. на првиот гол имаше офсајд ама тоа е:(

Да и после пак ќе се бунат на судиете ... :tapp:

чисто ме интересира дали медиумите во италија ке обрнат внимание на ова и што ке кажат тие 2 педерчиња тоти и де роси за судијата прибидејки тие се многу принципиелни и на нив тоа не им се случува бљак да ти се згади
иначе за утакмицата милан изненади многу добра игра и шанси но до излегувањето на сидорф .... :toe: недостиг на јака клупа

Старци се старци неможеа да издржат 90 мин.а најголема грешка беше на Карло што го извади Сидорф.....најдобар беше се додека не го извади го стае Емерсон!!!Многу се нервирам вака ка немаа желба за победа и на 1:0 Амброзини ми држи време демек знае да ја гради топката...тој е ДРВО и таков ќе остане!!!Али сепак крајно сум разочаран од Пирло.Ајде да се надеваме дека ќе завршиме 4 место или пак ако не завршиме 4 ќе одиме куп на уефа и тогај на Милан ќе му текне да купува млади играчи а не свите се над 70 години у ПМ!!!

Полека бе Милан4о, старци не старци тоа е Милан ... НЕзаслужено победија Рома
Од кога водевме колку шансе направивме 100% за гол и не искористивме тоа е фудбал, сеа и судиете им помогнаа за првиот гол и чим примиш еден паѓа концентрацијата и толку.

едит. Голема грешка направи Анчелоти. Цела утакмица Амбрсини топка не чепна и не го извади го ваѓа Сидорф кој цело време беше активен во играта на Милан.
И кога губевмо 2-1 место одма напад да става тој гледа га теле во шарена врата

Имавте водство, изгубивте. Сега се правдате, нормално, Рома незаслужено тепала.
Таман мислев, конечно ќе почнете да победувате јаки тимови, ама ништо.
Сезонава, катастрофа за вас, наредната ќе биде подобро.

Па ти дојде да кажуваш!И што ми е гајле што си мислел! А ние тепавме еден јак тим пред скоро година дена,и го избацивме од понатамошното натпреварување,се сеќаваш?

Се сеќавам, ама тоа пред година дена. Сега да играат, ќе примите 7-ка.
Не ми кажувај што било пред 25 години кога пензионериве биле во најдобрите години.

Гледај ја сегашнава ситуација, како мизерно и бедно се тешите со резултати од пред 50 години.

Не 50 години,- 1 година,и играа истиве овие пензионери!!!
И ајде гитла!!! Оди во твојот фан-клуб кај младичите,таму ниту еден од навивачите на Милан,не дава свое мислење,така да поштеди не,те молам!!

Старци се старци неможеа да издржат 90 мин.а најголема грешка беше на Карло што го извади Сидорф.....најдобар беше се додека не го извади го стае Емерсон!!!Многу се нервирам вака ка немаа желба за победа и на 1:0 Амброзини ми држи време демек знае да ја гради топката...тој е ДРВО и таков ќе остане!!!Али сепак крајно сум разочаран од Пирло.Ајде да се надеваме дека ќе завршиме 4 место или пак ако не завршиме 4 ќе одиме куп на уефа и тогај на Милан ќе му текне да купува млади играчи а не свите се над 70 години у ПМ!!!
Ај бе не к.р јади гомна кај глеаше ти теле едно!Гледаш дека ова можеби им беше на Милан најбоље утакмица до сега.Немаа среќа,судиите ги преебаа начисто!Имаа игра имаа шанси имаа доминација,шутеви кон гол!Што сакаш ти појше бе!Сакаш да ми кажеш дека на Рома младите играчи беа боље од на Милан старците!И заборавивте дека Сидорф беше повреден изгледа неможе да издржи цела утакмица!Мн се нервирам вакви што од вчера го глеат Милан и запнале старци па старци ова она!Гледај и ќути ако критикуваш ке јадеш ќотек:baeh:!Сите знаеме дека се стари али оваа година ке обезбедат Лига на Шампиони и наредната ке се прави реконструкција!:wink:

Ај ако биде Берлускони премиер на Италија, Милан пак ќе бидат шампиони. Тешам ве...

Од готово вересија си направија тоа ти е,на Рома овие бодови им се попотрбни од Милан си ги земаа дали заслужено или не не знам Милан си имаа прилики да ги посерат два три пати они место тоа одбраа да гумат копакабана финти и да лакомат(Пато)нешто слично како Рома против Интер на последната и си платија цена за тоа.
Сидорф одигра ненормално добро денес Пиро беше ужас Кака стандард Пато помалце себичење и зимање слобода под итно.
Пред да почне си мислев Милан да не се ибуљашат денес па да ја пуштат за Рома да земе бодови и да не е Интер шампион...кој ти знае пичку матер

Имавте водство, изгубивте. Сега се правдате, нормално, Рома незаслужено тепала.
Таман мислев, конечно ќе почнете да победувате јаки тимови, ама ништо.
Сезонава, катастрофа за вас, наредната ќе биде подобро.
Охоо дете мало, ти га гледаше утакмицата или тогаш млекцето го пиеше ?

Милан цела утакмица га имаше топката од кога дадовме гол имавме уште 2-3 убави шанси, Сидорф излезе сам со голманот го пројде ама га извади од линија Сисињо изгледа беше, и после топовски удар на Кака ама Дони спаси и то е то следуваше казна.

пс. Еве га сомнителната ситуација кога го примија Милан голот
f_hhhm_326fb5f.jpg

Ај утре ќе пратам поздраФ по Бориело :)

Охоо дете мало, ти га гледаше утакмицата или тогаш млекцето го пиеше ?

Милан цела утакмица га имаше топката од кога дадовме гол имавме уште 2-3 убави шанси, Сидорф излезе сам со голманот го пројде ама га извади од линија Сисињо изгледа беше, и после топовски удар на Кака ама Дони спаси и то е то следуваше казна.

пс. Еве га сомнителната ситуација кога го примија Милан голот
f_hhhm_326fb5f.jpg

Ај утре ќе пратам поздраФ по Бориело :)

zasto somnitelna??

зашто или си ќор или не глеаш!
Абе вака не сум се нервирал за утакмица на Милан кузнае од кога излеа од таа со Ливерпул у финалето!Како можеа со ваква игра да изгубат уште не ми е јасно!:forza:

зашто или си ќор или не глеаш!
Абе вака не сум се нервирал за утакмица на Милан кузнае од кога излеа од таа со Ливерпул у финалето!Како можеа со ваква игра да изгубат уште не ми е јасно!:forza:

pogledni poubavo na slikata ke vides kade se naoga maldini

bez nervozi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom