Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интер - Милан 0-1 / 2-1
Рома - Милан 0-1 / 2-1

Немаат сила за цели 90` мин. тоа е ... затоа мора во првиот дел да се даде повеќе од 1 гол

Штета за поразот, добро игравме.
Сидорф изигра феноменално (е Сидорфе, Сидорфе....кај најде да се повредиш пред натпреварот со Арсенал).
Јбга, тоа е фудбалот.
Милан4о, смири се малце (јес да си во пубертет, смири тоа хормоните), според годините и јас сум ти старец можда:nenene: . Смешно е после секој лош резултат да викате старци, ово оно. Тоа го очекувам од интерашите не од росоњерите.

Еве што најдово сабајлево: MILAN - Ricky Kakб has a problem to his back, which forced him to leave the pitch before the end of Roma-Milan: the entity of the injury and the Brazilian's conditions will be evaluated in the next few days. The same goes for Clarence Seedorf: he has a problem to his left thigh.
Ете зашто Броки влезе на местото на Сидорф.

Еве што најдово сабајлево: MILAN - Ricky Kakб has a problem to his back, which forced him to leave the pitch before the end of Roma-Milan: the entity of the injury and the Brazilian's conditions will be evaluated in the next few days. The same goes for Clarence Seedorf: he has a problem to his left thigh.
Ете зашто Броки влезе на местото на Сидорф.

Oфицијално сме ебани значи не искинаа повреди и ненормално темпо на преуморени за во “фудбалски поодминати години играчи’’

Иначе овие денови исчитав едно брдо изјави од Галијани како одгодина ке сме газеле све живо и диво и ке Милан ке идел на двете титули(по потенцијално 4то место) и не ми е јасно нешто,сеа како може да не разгледаат малце реално на стварите како иде во фудбалов значи после сезонава има 5-6-7 играчи рецимо што бесат копачки и удираат крај на кариера на нивно место доаѓаат 5-6-7 нови што нема ни да се знаат ни познаваат ке бидат повеќе или помалце звучни имиња не сумњам во проценката на скаутите на Милан сите до еден ке се квалитетни,е сеа не ми е јасно како може да се залетува со изјавите дека некој ке успее да укомпонира и да створи добра формација со толку нови играчи за така краток период кога ке се земе во предвид и Европското кое ке одземе со се припреми и одмори малтене месец дена,затоа мене овие изјави ми изгледаат преизбрзани.
Треба да си ја сфатат грешката што ја направија летово со некупување на асални играчи и таа нагла “смена на генерации’’(мада Анчелоти ке гледа кој од кој да е постар) не верувам да донесе некој огромен успех и до година,песимистички али така иде тоа дај боже од година да ме цитирате и да ме пцуете сите овде ама тоа еsd

Охоо дете мало, ти га гледаше утакмицата или тогаш млекцето го пиеше ?

Милан цела утакмица га имаше топката од кога дадовме гол имавме уште 2-3 убави шанси, Сидорф излезе сам со голманот го пројде ама га извади од линија Сисињо изгледа беше, и после топовски удар на Кака ама Дони спаси и то е то следуваше казна.

пс. Еве га сомнителната ситуација кога го примија Милан голот
f_hhhm_326fb5f.jpg

Ај утре ќе пратам поздраФ по Бориело :)

Га гледав утакмицата бе, га гледав. И што ако имавте шанси... Дајте гол бе, тоа се важи, не шанси ќе ми кажуваш!
Ако не гледаш добро, земи си наочари, да видиш дека нема офсајд тука.
Можеш да си анализираш уште 20 години и пак нема да сфатиш дека сте катастрофа.

Ај бе не к.р јади гомна кај глеаше ти теле едно!Гледаш дека ова можеби им беше на Милан најбоље утакмица до сега.Немаа среќа,судиите ги преебаа начисто!Имаа игра имаа шанси имаа доминација,шутеви кон гол!Што сакаш ти појше бе!Сакаш да ми кажеш дека на Рома младите играчи беа боље од на Милан старците!И заборавивте дека Сидорф беше повреден изгледа неможе да издржи цела утакмица!Мн се нервирам вакви што од вчера го глеат Милан и запнале старци па старци ова она!Гледај и ќути ако критикуваш ке јадеш ќотек:baeh:!Сите знаеме дека се стари али оваа година ке обезбедат Лига на Шампиони и наредната ке се прави реконструкција!:wink:

Aко успеат да обезбедат Лига на шампиони(а малце тешко..)ќе те частам(демек).......И доколку ти како што викаш ќе се напрае реконструкција тоа ќе биде добро!!!И не вреѓај многу .....знаеме свите дека тие се најстарите фудбалери може и у цело Калчо а посебно одбраната и не може таа да ги чува младите напаѓачи......и така па сеа размисли дали не сум во право дека Милан треба скоро појќе од половина тим да го смени!!!!:toe::toe::toe:

Aко успеат да обезбедат Лига на шампиони(а малце тешко..)ќе те частам(демек).......И доколку ти како што викаш ќе се напрае реконструкција тоа ќе биде добро!!!И не вреѓај многу .....знаеме свите дека тие се најстарите фудбалери може и у цело Калчо а посебно одбраната и не може таа да ги чува младите напаѓачи......и така па сеа размисли дали не сум во право дека Милан треба скоро појќе од половина тим да го смени!!!!:toe::toe::toe:
Види бе бате да ти разјаснам ја на тебе нешто глеам не разбираш!Одбраната е стара не викам не играчите се за мењање ама ти кажав дека оваа година се доволно добри за да играат далеку подобро од ова сега што го гледаме!Каде беше вчера Тоти бе и Вучинич кога влезе???Голот на вучинич беше чиста среќа иначе не мрднаа!Во дуелот со Арсенал каде беше Адебајор,беше тотално запрен од одбраната на Милан!Не викам дека не се стари и дека не треба да се сменат ама можат да се држат со која сакаш одбрана на друг тим!Јас уште сум убеден дека имаат најбоље одбрана у свет!Повредите си го прават своето ниедна утакмица немаме до сега изиграно во фул состав и нормално дека нема да играме стандардно!:wink:
Се извинувам за вреѓањето беше у афект по поразот:nesum:

Охоо дете мало, ти га гледаше утакмицата или тогаш млекцето го пиеше ?

Милан цела утакмица га имаше топката од кога дадовме гол имавме уште 2-3 убави шанси, Сидорф излезе сам со голманот го пројде ама га извади од линија Сисињо изгледа беше, и после топовски удар на Кака ама Дони спаси и то е то следуваше казна.

пс. Еве га сомнителната ситуација кога го примија Милан голот
f_hhhm_326fb5f.jpg

Ај утре ќе пратам поздраФ по Бориело :)

Ајдеееее ајдееее се избунавте :pos:

Како прво, во чиста линија се Тоти и Малдини, така да ова е сосема регуларна позиција. Како второ, ова нафрлување не го прими Тоти, туку тој играчот погоре, Перота.

И после имаше мешаница и Перота беше во офсајд.

Така е Влатко, се е чисто во ситуацијата.
Ама остави ги, кој губи има право да се лути.
Да беше Милан толку подобар ќе тепаше со 3:0 и никој нема да се бунеше.

Така е Влатко, се е чисто во ситуацијата.
Ама остави ги, кој губи има право да се лути.
Да беше Милан толку подобар ќе тепаше со 3:0 и никој нема да се бунеше.
Што бараш тика ти бе???Го прочита целиот пост на Влатко?За првиот гол имаше офсајт ама на сликава не беше убаво доловено види го голот и ке видиш дека има спорна ситуација и мрш од тука,не ти е местово во овој фан клуб!:bilder:

Вистински фан си признава
JoSonoRomanista напиша:
Искрено.......
Незаслужено победивме со 2 шута на гол и два гола а милан имаше на 1 - 0 две колосални шанси....но тоа се вика КАЗНА...хехе

Голот беше офсајд првиот, прознавам а вториот мајсторија....

По поразот вчера дефинитвно ќе има борба за место во лига на шампиони помеѓу Милан и Фиорентина,а можеби и Јуве.

Хех, многу ви значи тоа дека сте биле подобри, а не сте победиле.
Резултатот се гледа, резултатот! Сфатете еднаш... Почнавте да скокате до таван на секоја шанса и да се радувате на тоа дека сте подобри биле.

Премногу ви значи тоа, ама сте изгубиле.

Не мислам да пишувам веќе тука.
Чао.

Ој ти пиј си млеко што се замараш со Милан .!.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom