Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега гледав клипчиња со Шевченко дур бил во Милан...дечкото е измислен!!!Само се плашим сеа ако се врати во Милан дека го изгубил чуството за Голови!!!Али да се надеваме дека не го изгубил чуството и дека пак ќе пика по 2-3 гола на една утакмица....FORZA MILAN!!!
Абе какво губење на чуство за гол што ти е!Само кога ке стапне на Сан Сиро и кога ке ги слушне навивачите да видиш како ке му се врати и чуство и ке дава уште појше голови!Во душа му е Милан!:Milan::forza:

Абе плаче секој ден за Милан

Ајде росонери... колку што сум запознаен натпреварот започнува во 15.00 па гледајте (ако има пренос на некоја телевизија). Forza Milan, ни отиде л.ш.годинава, бар 4-то место да фатиме :)

јас мислам ќе победиме и ни треба оваа победа! ако изгубиме тоа ќе биде уште едно големо разочарување за сите нас но мислам тоа нема да се случи!
А ќе даваат ли на телма?
Во секој случај ОБН ќе дава видов:pipi:

вчера видов за најави за фудбал на Телма ... и рекоа дека ќе ја даваат :smir:

Пато гол, Емполи - Милан 0 -1..

:vozbud:Пато :vozbud: Пато :vozbud:Пато:vozbud:

ама еве не зезнаа ццц али добра акција мора да признам :(

1.1 :nesvest:

Уефа, Уефа .... катастрофа, катастрофа :milan7:

ни патка ни мисир не не спасува ...

Многу лошо прво полувреме!!! Средниот ред и одбраната играат се полошо и полошо!!Јас не памтам кога Милан досега примал просек по еден гол на утакмица како сезонава!

ако не победиме денес откажите се од 4-то место, само сонувајте го ...

E сега Броки ќе ја реши!!!!! Овој Анчелоти као за инат да несака да игра догодина во ЛШ!

Ajde sega ke ja resat be ne se plasete:)
Ovoj Pato znaci koja srekja ja ima abe toa da se cudis:)Za golot abe mu se lepi topkata!
Prvo poluvreme Gurkuff igrase solidno!

Не га гледам утакмицата да не се нервирам, ама според 1п. ако победиме ќе биде незаслужено

Auuu kakov gol na ambrozini:D
Nisto posebno ama so glava toa e Milan

ccc Ambrozini :smir:
A Siena 1-0. Kje gi jadite fiorentina.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom