Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тинтири минтири си правиме ... него кажи како играше Броки ме интересира ?

А Варгас изјави пред некое време дека ако га напушти Катанија, нема Италија :) значи ќе иде во некој клуб од Италија. Добро би ни дошол на нас

пс. ај голот на Патката да го видим ..:!?

Тинтири минтири си правиме ... него кажи како играше Броки ме интересира ?

А Варгас изјави пред некое време дека ако га напушти Катанија, нема Италија :) значи ќе иде во некој клуб од Италија. Добро би ни дошол на нас

пс. ај голот на Патката да го видим ..:!?

Ете ги головите. Голот шо го примивме е грешка на Малдини, многу несвојствено за него но едноставно го остави сам Спинези, уште не ми се верва каква грешка напрај.

Броки не се наметна нешто посебно, изигра солиден натпревар. Подоцна Гатузо го замена и освен 3-4 катастрофално лоши додавања и жолт картон не видовме од него.

Хаха абе овој гол од Пато, 2 вредат на негова возраст и после ќе ми го споредуваат со она црнчето Марио од Интер, може само да му брише копачките...
А за голот што го примивме некој од одбраната не покри убаво

Џенова победи 2-0 и пак оној Бориело даде гол ...
Еве и што изјавил

Најдов тим што има доверба во моите способности и што ми овозможува да играм редовно. Мисалм дека тоа е најважно за еден фудбалер.Во другите екипа за кој настапував знаеа дека имам талет но немаа доверба во мене. Сега ја пронајдов идеалната околина.
Во Милан има огромна конкуренција за напаѓачката позиција. Има многу познати играчи со големи имиња и е многу тешко да успееш доколку си млад.
Мило ми е што Анчелоти кажа пофални зборови за мене. Јас сакам да останам во Џенова и да продолжам со одличните настапи, но мојата ситуација е сложена и ќе видием што ќе се случи.

Само ако го пропуштат Милан :bezbol:

Мислам дека Бориело ќе остани уште една сезона во Џенова. Милан имаат почит кон играчите и ако Бориело одлучи да остане во Џенова нема да го спречат. Секако вакво сценарио би следувало доколку Милан купи класа напаѓач од типот на Дрогба, Бензема (овај нема шанси, прескап е) Адебајор итн.

Милан не смее да го испушти ова дете..Партали прави...Алал да му е ...Светла иднина му претстои...БРАВО!!

Милан не смее да го испушти ова дете..Партали прави...Алал да му е ...Светла иднина му претстои...БРАВО!!
Мислиш на Пато или на Бориело?

Абе на почеток Бензема кога даде 15-16 гола одма му се крена цената до сеа му стигна до 70 м.
Адебајор не иде 100 %
Дрогба не верувам да дојде во Милан тој рекол или Челзи или кај ќе иде Мурињо а Мурињо не верувам да дојде во Милан така да Бориело би бил супер, ќе се ротираат Бориело=Џила, зависи од формата на играчите

Не сомнено е дека е огромен талент....а до каде ќе стигне сега зависи од него....само нека си остане во Милан:smir: .
П.С. Ебе нормално е детено? Кај смее така да дава голови од 25 метри ејјјј.....уште е млад за такви работи:vozbud::smir: .

Премногу му дозволуваат и детето си прави шо сака, како може да дава гол од 25 па тоа треба да се казни со потпишување на доживотен договор со MILAN Champions. На детето му претстои голема иднина. Браво.

Милан ги почна преговорите со 22 годишниот дефанзивец Алекс Силва од Сао Паоло -линк
Конечно млади фудбалери ...

Пато го посвети голот на неговиот сонародник Роналдо -линк

Милан се интересира за Кануте -линк
При Бориело да го земаат Кануте мора да се будали

Силвио Берлускони му соопштил на тренерот Карло Анчелоти дека нема да можат да одвојат голем буџет за нов напаѓач кој треба да биде замена за повредениот Роналдо:uvo:

Силвио Берлускони му соопштил на тренерот Карло Анчелоти дека нема да можат да одвојат голем буџет за нов напаѓач кој треба да биде замена за повредениот Роналдо:uvo:

Кој кур му е на стиснатиов Берлускони да не немаат пари после се шо освоија....немал пари(глупак):nenene:

еееее конечно имам форум:)
иначе браво за голот синојка на Пато перфектен гол :vozbud: али Милан ке ги утепам сите до еден не знаеја да одбранат нервози само :nerv:

а и берлускони нека си ги чува парите ке нема греотка он ма у ПМ, од идната година со 11 фудбалери без резерви ќе се игра оти сите во пензија ќе одат а он сам нека си седи во ВИП ложа! ке го :violent1:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom