Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хаха голманот на Палермо синојка по натпреварот веднаш го напушти теренот и изјавил дека е гневен на судиите кои го оштетиле Палермо бидејќи судијата не досудил пенал за стартот над Амаури. А што тогаш требаше да прави Калач затоа што судиите 2 пати "заборавија" да досудат пенал кога се играше со рака од страна на Палермо???
едноставно кажано судииве си го играат калчото по свое, катастрофа се :nesvest:

Milanez од кај ти е информацијава дека Кака нема да игра против Катанија и Лацио а можно и против Арсенал???Ај дај линк.....
P.S. Не го нервирајте Инзаги ќе им пикне и на Арсенал у 93 и крај со нив:pos2:!!!
Читај и сус :pipi:

kaka сигурно ке го пропушти мечот со катаниа во среда и со лацио во сабота за да се одмори и да му заздрави повредата за да игра со арсенал но доколку болките се премногу силни ке мора да го пропушти мечот со арсенал и да прави операција пред завршувањето на сезонава:nesvest:

Е тоа е лошото... Цела игра на Милан се темели на Кака, Пирло, Зидорф... За Кака нема никаква замена, така да којзнае што ке извлече Анчелоти од ракавот. Можеби ке игра со Гуркуф (што не ми се верува), но мислам дека крајно време е да му го најде местото во тимот, доста му е седење на клупа.

Aбе не им верувам на странициве за Кака дека нема да игра против Арсенал .....тоа е најважната утакмица така да нема теоретски шанси да ја пропушти !!! Синдикат , го видов описот за Горкуф и мислам дека стварно е добар(добро си смислил)...А за Пирло да не зборуваме си го изнфалил:pos2:!!!Браво!!!Немам други зборови.........епа ај дечки чао од мене ќе одам да спијам треба во 6 да станам:toe:!!!

Баксуз сезона за нас до сеа беа повредени
Дида,Сержињо,Неста,Јанкуловски,Гатузо,Емерсон,Кака,Сидорф,Пато,Роналдо

и што сакате поголем баксуз од ова, плус колку пенали не ни досудиле !? -РАКОМЕТ

Епа ко че давате 94мин голој баксуз.Господ од една страна дава од друга зема

Фудбал се игра до последната минута, тоа знаат да го искористат само Италјаните.

Луѓе уште еден натпревар против Сицилијански тим , со Палермо за малку ке проработеа судиите ако небеше Пипито , да не проработи сега мафијата па пак да изгубиме значајни бодови , него остај то дај кажвите состави да видам кој се во план за со Катаниа зш читам некако Кака ке одмарал.

a be mislam deka ova e se na se ce bide istiot slucaj kako so Kalac.kaka ke igra sigurno protiv arsenal.toa e samo da im se dade nadez i vo formacijata koja ke ja napravat da nema koj da go cuva kaka.taka mislam spored mene.zasto i kalac ne bese siguren do posledniot moment.pozzz

Кака 100% ке игра со Арсенал ова се само шпелучации нели гледате дека секогаш така прават и пак паѓате на исти фори!

Катанија - Милан

повикани играчи:
Голмани: Калач, Фиори, Офреди
Одбрана: Бонера, Кафу, Дигао, Фавали, Малдини, Одо, Шимич
Среден ред: Амброзини, Броки, Емерсон, Гатузо, Гуркуф, Сидорф
Напад: Џилардино, Инзаги, Пато, Палоски

можен состав
(4-3-1-2)
Kalac; Cafu, Bonera, Maldini, Favalli; Gattuso, Emerson, Ambrosini; Seedorf; Paloschi, Inzaghi

Ако биде Инзаги прв состав ништо не правиме, тој играч е само за на клупа, дека кога влага од клупа мн. поопасен е одколку да игра цел натпревар.

Овој Бориело има постигнато 15 гола вкупно колку сите напаѓачи на Милан:
1. Џилардино - 7
2. Индзаги - 1
3. Пато - 4
4. Палоски - 1
5. Роналдо - 2

Еве и позајмените играчи на Милан колку гола постигнале:
1. Бориело (Џенова)- 15
2. Оливеира (Сарагоса) - 14
3. Поци (Емполи)- 10
4. Матри (Каљари)- 7

Статус