Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе Шевченко не ни треба повеќе зашто го имаме фантастичниот Пато и Кака!!!Ако дојде Шевченко нема што да смени .... сигурно му паднал осетот за гол и џабе да доаѓа!!!Затоа најубоо ќе биде ако дојде Бензема , тоа ќе биде ТОП Милан !!!Кој ќе типува нека ја стае Милан 2-3 гола....послушајте ме!!!

Хмммм Шева сака да се врати во Милан и таму да ја заврши својата фудбалска кариера. Тој ги посети миланезите кога беа во Англија и уште кажал дека сите тие му се добри другари и никогаш тој всушност не го напуштил Милан :toe:

Галијани пак изјавил дека летово Милан сигурно че купува фудбалери со тоа што за тоа ќе се прави муабет дури во мај и јуни. Пато, Џила и Инзаги остануваат 100% и потребен е 4-ти напаѓач. Галијани нагласува дека Дрогба, Бензема, Шева и Адебајор се добродојдени во клубот и Милан посакува барем еден од нив да дојде

Мене да ме прашат го земам Дрогба, такво копиле во Серија А е гарант, ама не му бегат 25 гола. Висок снажен и доминантен, како Лука Тони шо праеше лом и Дрогба ќе растура. Со Пато пак каков тандем ќе бидат, неверојатна комбинација.

Адебајор го земам како втора опција, скоро исти играчи се со Дрогба, само мене лично Дрогба појќе ме бендисва и поснажен е малце.

Трето го земам Бензема, прејак е и најдобар е од сите, ама мислам дека овие два погоре повеќе би одговарале во Милан. Иначе шутот на Бензема е нешто неверојатно, мислам кој шут вади не ми се верва.

Шевченко не би го земал, прво е нон-ЕУ играч, значи треба да го зафати местото, друга работа е шо е надвор од форма па ќе му требат 3-4 месеци да се врати како шо треба и никогаш нема да биде онај истиот. Да не го земаше нон-ЕУ местото би го земал веднаш, заслужува да ја заврши кариерата во Милан, а и ќе даде голем придонес.

Мене се ми изгледа нема да земанат никој познат играч од нападот може да земат некој од напаѓачиве во Италија како што се Амаури и Ди Натале, а и ќе го вратат Бориело назад и толку.
И за во одбрана ќе земат некој копуци и заврши трансфер пазарот кога ќе видиш све едни исти.

Мене се ми изгледа нема да земанат никој познат играч од нападот може да земат некој од напаѓачиве во Италија како што се Амаури и Ди Натале, а и ќе го вратат Бориело назад и толку.
И за во одбрана ќе земат некој копуци и заврши трансфер пазарот кога ќе видиш све едни исти.

Па Бориело и Поци се последна опција за во нападот. Не е ова деца Фудбал Менаџер, за да се оствари во реалностља трансфер се потребни одредени услови и не секогаш го добиваш тој играч шо го сакаш и никогаш не го добиваш за парите за кои сакаш.

Милан во секој случај ќе покажи заинтересираност за некој од играчите и ќе разгледува предлози, но се во склоп со реалноста. Ако играчот е ослободен од тимот за прифатлива сума и ако истиот се согласи да замине.

Ај малце околу позајмените играчи мислам дека Милан има позајмено доста таленти пр. Ди Џенаро од Болоња изгледа минатата сезона постигна 19 погодоци во Сериа Б, еве го малиот - линк

И Поци ти што го спомна ама тој мислим има пола договор со Емполи пола со Милан незнам како иде тоа :)

И Леонел е добар игра како Малдини позиција моментално е на позајмица во Спортинг а пред некое време беше и во Сиена

Ако грешим нешто попрајте ме :)

Вториот човек во клубот, Адријано Галијани полека почнува преку медиумите да ги испраќа понудите до потенцијалните засилувања за следната сезона.

"Без Роналдо ќе бидеме најмалку една година, а тоа значи дека во тимот ни недостасува четврти напаѓач. На располагање ги имаме Пато, Џилардино и Инѕаги, а за тоа кој ќе биде четвртиот ќе видиме. Има неколку одлични фудбалери кои ги сакале да ги ангажираме, а тоа се Дрогба, Адебајор, Шевченко и Бензема", истакнува Галијани.

гледам сте разговарале за овие .... па јас од тука само Бензема би сакал да игра за Милан ... млад и надежен играч

Се согласувам со тебе Mak. Tigar за Бензема...едноставно најдобар е а пред 1 месец или помалку на Милан им рекол :Дојдете и земете ме!!!Али све зависи од Милан дали ќе се согласи да плати толку колку што бара Лион!!!Да даде господ да дојде!!!

И не се секирајте за Палермо ќе тепаме околу 2-0....Пато е многу загреан за давање голови!!!А не знам сеа што да праеме со нападов имаме само 3 односно 2 Инзаги више е стар ама злато вреди во Лига на шампиони!!!Бензема нека дојде!!!

Се согласувам со тебе Mak. Tigar за Бензема...едноставно најдобар е а пред 1 месец или помалку на Милан им рекол :Дојдете и земете ме!!!Али све зависи од Милан дали ќе се согласи да плати толку колку што бара Лион!!!Да даде господ да дојде!!!
А ти дали знаеш претседателот на Лион колкаво гомно е?Абе тој ке бара мн висока цена за Бензема,ако ви текнува за Есиен кога требаше во Челзи да оди прво бараше една цена па друга и на крај за трета го пушти.Спомна дека Есиен вредел у тоа време како Џерард и толку му била цената,а тогаш беше уште мн млад и не се знаше што ке биде од него!:salut:

А ти дали знаеш претседателот на Лион колкаво гомно е?Абе тој ке бара мн висока цена за Бензема,ако ви текнува за Есиен кога требаше во Челзи да оди прво бараше една цена па друга и на крај за трета го пушти.Спомна дека Есиен вредел у тоа време како Џерард и толку му била цената,а тогаш беше уште мн млад и не се знаше што ке биде од него!:salut:

Не би го нарекол Ола гомно, туку паметен човек. Како би опстанувал Лион инаку. Фудбалот е голем бизнис и то е то. Не само Милан, туку и секој друг заинтересиран за Бензема ќе треба салам да ја олесни сметката во банка. Од Лион велат, Бензема вреди многу повеќе од Есиен кога го продавале во Челзи. Е, сега, Есиен беше околу 30ина милиони евра, па ако за Бензема треба многу повеќе, замислете колку би барал Лион...

Не би го нарекол Ола гомно, туку паметен човек. Како би опстанувал Лион инаку. Фудбалот е голем бизнис и то е то. Не само Милан, туку и секој друг заинтересиран за Бензема ќе треба салам да ја олесни сметката во банка. Од Лион велат, Бензема вреди многу повеќе од Есиен кога го продавале во Челзи. Е, сега, Есиен беше околу 30ина милиони евра, па ако за Бензема треба многу повеќе, замислете колку би барал Лион...
Епа тоа сакав да го кажам мајсторе:)Во овој случај дека нас ни треба Бензема човекот ме нервира иначе е мн паметен човек и глеа што појше да ќари на неговите млади звезди што е нормално!А на сите им е јасно дека за Бензема ке бара мн повеќе зш Бензема е веќе звезда а Есиен само една сезона играше добро во лига на шампиони и немаше мн прав дигнато околу него колку што е сега тоа со Бензема!Али мислам дека Милан никогаш нема да фрли толку пари за играч и тоа се се шпекулации што се пишува у весниците!:wink:

Милан дава за Адебајор 38 милиони ама не верувам да прифатат Арсенал

Ма кој Адебајор црни сиктер ајде нека праќаат за Агуеро понуда да не види господ, со Пато што ке прават заедно страв ми е да помислам!

Ма кој Адебајор црни сиктер ајде нека праќаат за Агуеро понуда да не види господ, со Пато што ке прават заедно страв ми е да помислам!
Мислам дека нема шанси да дојде ниту еден од овие,за бензема така така и за Дрогба можеби има шанса ама овие тешко!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom