Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Искрено сакам да ве прашам што мислите за со Палермо???Сакам да акнам кладилница ама незнам што ке направат мислам ке тепаат !?Или се лажам!

Искрено сакам да ве прашам што мислите за со Палермо???Сакам да акнам кладилница ама незнам што ке направат мислам ке тепаат !?Или се лажам!

никогаш не се клади на натпревари со Милан :smir:

Милан га сака соленката - линк :pos:

Калач го продолжи договорот со Милан до 2010 -линк

Адебајор никако!!!!! Бензема е чоекот народе за него не треба да се штедат пари...

Хмммм Шева сака да се врати во Милан и таму да ја заврши својата фудбалска кариера. Тој ги посети миланезите кога беа во Англија и уште кажал дека сите тие му се добри другари и никогаш тој всушност не го напуштил Милан :toe:

Галијани пак изјавил дека летово Милан сигурно че купува фудбалери со тоа што за тоа ќе се прави муабет дури во мај и јуни. Пато, Џила и Инзаги остануваат 100% и потребен е 4-ти напаѓач. Галијани нагласува дека Дрогба, Бензема, Шева и Адебајор се добродојдени во клубот и Милан посакува барем еден од нив да дојде

Абе не викајте Шевченко да се врати се имам кладено во милка со еден другар мој дека нема да се врати до 2009 и ако пројде летниов период ќе ја делиме :pos2:(кладбата е од 2006 година)!!!А Бензема нека дојде ќе растураме!!!

benzema ke bide dobar izbor ama i so sheva ne gresat toj e majstor i ne zaboravil da date golovi

Мислам дека Бензема ако не го земат ке направат огромна грешка. Човекот е топ. Шо ке ни се Шевченко и Дрогба, како Роналдо ке се направат за 2 сезони!
За Адебајор немам коментар, добар е но неверувам дека ке го пуштат од Арсенал.

adebajor i benzema se dobri ,ama i drugite ne se losi no samo sto ke igrat za pokratko vreme od ovie pervite koj saka neka dojde ama neka bide eden od ovie cetvorica

Епа во Челзи не играше кога не беа Калу и Дрогба во тимот, а па не сеа покрај Калу,Дрогба,Пизаро,Анелка ...

Ама нема да дадемо над 9-10 милиони =)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom