F
fantomX
Гостин
Ма и за толку носете го...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хмммм Шева сака да се врати во Милан и таму да ја заврши својата фудбалска кариера. Тој ги посети миланезите кога беа во Англија и уште кажал дека сите тие му се добри другари и никогаш тој всушност не го напуштил Милан
Галијани пак изјавил дека летово Милан сигурно че купува фудбалери со тоа што за тоа ќе се прави муабет дури во мај и јуни. Пато, Џила и Инзаги остануваат 100% и потребен е 4-ти напаѓач. Галијани нагласува дека Дрогба, Бензема, Шева и Адебајор се добродојдени во клубот и Милан посакува барем еден од нив да дојде
Мене се ми изгледа нема да земанат никој познат играч од нападот може да земат некој од напаѓачиве во Италија како што се Амаури и Ди Натале, а и ќе го вратат Бориело назад и толку.
И за во одбрана ќе земат некој копуци и заврши трансфер пазарот кога ќе видиш све едни исти.
А ти дали знаеш претседателот на Лион колкаво гомно е?Абе тој ке бара мн висока цена за Бензема,ако ви текнува за Есиен кога требаше во Челзи да оди прво бараше една цена па друга и на крај за трета го пушти.Спомна дека Есиен вредел у тоа време како Џерард и толку му била цената,а тогаш беше уште мн млад и не се знаше што ке биде од него!:salut:Се согласувам со тебе Mak. Tigar за Бензема...едноставно најдобар е а пред 1 месец или помалку на Милан им рекол :Дојдете и земете ме!!!Али све зависи од Милан дали ќе се согласи да плати толку колку што бара Лион!!!Да даде господ да дојде!!!
А ти дали знаеш претседателот на Лион колкаво гомно е?Абе тој ке бара мн висока цена за Бензема,ако ви текнува за Есиен кога требаше во Челзи да оди прво бараше една цена па друга и на крај за трета го пушти.Спомна дека Есиен вредел у тоа време како Џерард и толку му била цената,а тогаш беше уште мн млад и не се знаше што ке биде од него!:salut:
Епа тоа сакав да го кажам мајстореНе би го нарекол Ола гомно, туку паметен човек. Како би опстанувал Лион инаку. Фудбалот е голем бизнис и то е то. Не само Милан, туку и секој друг заинтересиран за Бензема ќе треба салам да ја олесни сметката во банка. Од Лион велат, Бензема вреди многу повеќе од Есиен кога го продавале во Челзи. Е, сега, Есиен беше околу 30ина милиони евра, па ако за Бензема треба многу повеќе, замислете колку би барал Лион...
Мислам дека нема шанси да дојде ниту еден од овие,за бензема така така и за Дрогба можеби има шанса ама овие тешко!Ма кој Адебајор црни сиктер ајде нека праќаат за Агуеро понуда да не види господ, со Пато што ке прават заедно страв ми е да помислам!