Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Player Ratings: Milan – Genoa

Milan
Kalac – 6

Oddo – 6.5

Nesta – 5.5
Kaladze – 6
Maldini – 7
Gattuso – 7.5
Seedorf – 5.5
Pirlo – 7.5
Ambrosini – 7
Kaka– 6
Pato – 9

Genoa
Rubinho – 8
Bovo – 5.5
Santos – 5.5
Fabiano – 6
Sacramento – 5.5
Milanetto – 5.5
Konko – 7
Rossi – 6.5
Juric – 5.5
Sculli – 5.5
Borriello – 6.5

moja zelba e barem treti da zavrsime da gi stigneme juventus na tabela!

Јуве ќе ги стигниме сигурно и Удинезе и Фиорентина немат сила. Фиорентина веќе паднати се во последните 7-8 натпревари, резултатски прајме муабет. Јуве и Удинезе ќе се борат за 4-тото место и ќе биди крф се до крајот, мој фаворит е Јуве, ама би сакал Удинезе да изненади нема да биди незаслужено.

Според мене вака некако ќе биди на крајот, Фиорентина можи да се смеша истотака за 4-тото место, ама јас би Јуве и Удинезе дека се главни фаворити.

Држете ме за збор дека ќе биди вака, ако не испадни така да ме еба во газо кој сака.

ajde cestitio pobeda.eden drugar ja cekase za 17000den i bevme na castenje malo pa zato sega vi cestitam

alexande pato,novata zvezda vo timot na milan uste ednas dokaza deka vredi da igra vo takov tim

Eхе напреднавме... 7-мо место со 26 поени и не е така лошо ако се забележи дека имаме -2 утакмици на кои може да се освои +6 поени, но е катастрофално во споредба со достигнувањето на интер. Сепак треба да се атакува на скудетото в година со нов состав, доста е пост веќе неколку сезони во домашното првенство. Треба да се стави уште една ѕвезда до логото на Милан на кое има една.

На Милан брат млечен пат ќе му клат уште малце на дресот 10 од Лига на Шампиони ќе соберат. Не се секирај ти за ова ѕвезда, сакал нејќел за 5 години ќе ја има.

Рутинска победа на Милан од 2-0 со двата гола на Пато. Малиот како да го снема последниве две утакмици, ама еве го си надокнади :)

Честито победа!

Еве ги и головите :)

Пато 1-0

Пато 2-0

абе ова рапидшер е најгз работа што постои,дајте да ги гледаме не да ги симињам!

Јуве ќе ги стигниме сигурно и Удинезе и Фиорентина немат сила. Фиорентина веќе паднати се во последните 7-8 натпревари, резултатски прајме муабет. Јуве и Удинезе ќе се борат за 4-тото место и ќе биди крф се до крајот, мој фаворит е Јуве, ама би сакал Удинезе да изненади нема да биди незаслужено.

Според мене вака некако ќе биди на крајот, Фиорентина можи да се смеша истотака за 4-тото место, ама јас би Јуве и Удинезе дека се главни фаворити.

Држете ме за збор дека ќе биди вака, ако не испадни така да ме еба во газо кој сака.
Ke gi stignete JUVE:pos2: Glavnata borba ke vi bide so Fiorentina

абе ова рапидшер е најгз работа што постои,дајте да ги гледаме не да ги симињам!
Мрзо сврти 2 страни поназад бе или ај да не се мучиш на ти ги:smir:
1-0

2-0

Тоа ќе ти го памтам.:pos2: Се зезам бе.

Иначе Милан има добри шанси за 3 место, вклучувајки ги и тие 6 поени од заостанатите 2 утакмици, така де ќе биде интересно до крајот да се гледат јуве, милан и удинезе во борбата за 3 место вклучувајки ја и фиорентина тука.

Убо ви напишав погоре, некој ме избриша... В година најдобар играч ке го прогласат Пато од Милан... Па Кака ке му ја предаде топката него :) Инаку за борбата ке биде интересна помеѓу Јувентус Фиорентина Удинезе и Милан, а и Јуве не се она што беа. Гледам со Бириндели во прва постава играат... и нив им требаат засилувања, така да ке биде интересно а и Милан ке има конкурент плус при тепачката за млади таленти на лето. Оваа сезона за Милан доволно е да изборат настап во Лигата на шампионите (како е правилото првите 4 имаат излез?)

како е правилото првите 4 имаат излез?)

До сеа беше 3то и 4то место со квалификации.Ама не знам Платини дали го смени зашо имаше план само 3то место да одат со квалификации.

*Галијани е незадоволен од судиите во италијанското првенство и смета дека тие ја загубиле класата и не се на добро ниво. Според него голем број натпревари зависеле токму од судиите и тимови многу пати биле оштетени.

*Кака изјавил дека е задоволен од играта на Милан во 2008 година од 4 натпревари имаат 3 победи и според него клучното во тоа е одличната игра на Пато кој што тој го нарекува интелектуален фудбалер.

*А голема подршка на Пато му дава и Сидорф кој вели дека времето на Пато допрва треба да доѓа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom