Roswell
Tu Sei Tutta La Mia Vita
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 1.619
- Поени од реакции
- 29
se drogira toj abramovic ili?
Или пуши трева?
Гарант надуван е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
se drogira toj abramovic ili?
a da ne odi eto`о u chelsea mene taka mi mirisa!дрогба изјавил дека би сакал да игра во тандем со самуел ето.а и самиот ето кажал дека сака да игра со дрогба па за очекување е дрогба налето да оди за шпанија,милан нема никаква врска со дрогба
pa dobro jas znam deka ima dobro dejstvo alii sto e ova epten vlegol u filmИли пуши трева?
Гарант надуван е.
zosto ne igra pirlo?inace ronaldo ke dade 3 gola,pato 1,milan ke tepa 1-4:smir:.so kaka, pato i ronaldo vo napadot da ti e merak da gledas fudbal,enostavno napadot koj milan go ima sega e NEZAPIRLIV. :tv:Шевченко: Не мислам да се вратам во Милан
Миланез: Не ни требаш мрш у ПМ , си го имаме Пато
Udinese-Milan
Недела Јануари 20, 15:00
Можни 11
Udinese (3-4-3):
Handanovic; Zapata, Coda, Lukovic; Mesto, D’Agostino, Eremenko, Dossena; Pepe Di Natale, Quagliarella
Milan (4-3-1-2):
Dida; Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini; Seedorf, Gattuso, Ambrosini; Kakа; Pato, Ronaldo
Удинезе со 3-ца напаѓачи ќе игра против Милан , ќе биде интересно отворена игра на двете страни , би требало да има мн. голови на двете страни исто како со Наполи , мора одбраната на Милан да биде поспремна од прошлиот пат со Наполи , и се разбира нека победи подобриот (Милан)
Udinese-Milan
Недела Јануари 20, 15:00
Можни 11
Udinese (3-4-3):
Handanovic; Zapata, Coda, Lukovic; Mesto, D’Agostino, Eremenko, Dossena; Pepe Di Natale, Quagliarella
Milan (4-3-1-2):
Dida; Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini; Seedorf, Gattuso, Ambrosini; Kakа; Pato, Ronaldo
Удинезе со 3-ца напаѓачи ќе игра против Милан , ќе биде интересно отворена игра на двете страни , би требало да има мн. голови на двете страни исто како со Наполи , мора одбраната на Милан да биде поспремна од прошлиот пат со Наполи , и се разбира нека победи подобриот (Милан)
Зошто не му даваат шанса на Гуркуф? Дечкото треба да игра, а и малку да се одмори Зидорф за идните натпревари, лига на шампиони и сл.