Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Катанија - Милан 1-0 ... стрелец на голот Варгас

Се знаеше ова што сакате со втор состав да направи Милан нема никој од првиот состав :P

Си реков јас по куповите играат тимови кој неможат да освојат Лига или ЛШ

По се изгледа така е.

Додека Џила се бори да направи нешто повеќе за евентуално враќање во првиот тим, Оливеира даде гол за Сарагоса.

ГГГГГГОООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
ПАЛОСЦХИ ОЛЕОЛЕЕ
знае ли некој колку години има овој пелосцхи?

76'
netcasting-4.gif
Red cardAndrea SottilFor a foul on Gourcuff

78'
netcasting-5.gif
Yellow/Red CardGennaro Ivan GattusoBoth teams now have the same number of players on the pitch again

Катанија - Милан 1-1 ...

Катанија иде понатаму головите ги дадоа Мареска и Пелосцхи(некој од младинците на Милан кој 2 натпревари по ред дава гол против Катанија)

Го гледав натпреварот и Милан беа тотално незаинтересирани, составот беше безвеза закрпен. Катанија цело време се бранеја со 10 души во одбрана и му се згреше некако дадоја гол шо и не е ич битно, пак на милан му требаја 2.

Џилардино имаше 2 многу убај шанси, првата сам со голмано ја промаши 100% шанса, а втората на додавање на Кафу одлично шутираше со волеј во аголот, ама голманот на Катанија, кој впрочем беше и играч на натпреварот, одбрани со крајни напори. Имаше и уште неколку шанси пред голо на Катанија, ама голмано све фате и то ееееееееее.

Ај сеа.

Им чуе на Милан за купот , не е интересно све да собере како Кака` , тоа Кака што го направи срамота , при толку играчи он све си зема и ич не му чуе , овие од Јуве вчера ќе се потепаја за купот дека знаат неиграт ЛШ и неможат Сериа А да земат па мора КУП ама пак Рома ќе си го земе ...

пс. Греота Џила барем во куповите ќе си играше вака ќе мора да гледа ... :(

Евро гол примија Милан, не се опишува...се гледа. :)

При крај некаде Џила имаше убава шанса, пречка погоди.

Дај да го видимо голот :) , тој Калач колку што е висок толку е и глуп исто како Дигао :P

А овде неможеше ништо да направи. Каков волеј му стегнаа од 30-тина метри...па па.

Еве ги головите машала машала Варгас ама му го укопа затоа Милан го бараат

1-0 Vargas (11')
1-1 Paloschi (68')

Ми мириса на нов талент во Милан ... 2 натпревари 2 гола :zlo:

Глуп натпревар го гледав и ништо посебно, Милан си пропуштуваше добри шанси преку Џила, а прво капитен Пирло беше па од кај најдоа Броки да го стават после јас не знам :pos2: али беше горд со капитенската лента. Во секој случај добар беше малиов Палоши, јас ништо не знам за него.
Ни требаат играчи ни требааааааааааааат!!!!

Гуркуф по грешка погоди пречка на нафрлане, после Кафу промаши од пред гол. Имаше други шанси Джилата ама ги еба. Гуркуф и со гла имаше добра шанса, за малку над голот. И така, интересен тренинг беше.

Подобро шо испаднаа, секако имат заостанати натпревари уште купо да ги замара да патуват треба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom