Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мнооогу глупа трампа за Фиорентина ако ја прифатат.
Се сложувам,Фреј според мене е еден од најдобрите голмани у свет,има невероватни рефлекси.Знае да киксне понекогаш ама кој голман е без грешка...?А за Џилардино не би да коментирам одма ќе навлечам некој вирус на мене што би го бранел кога рекол дека е само едно дрво некастрено:pos2:

Aнчелоти реши да ја смени тактиката на играта на Милан во пролетната полусезона поради лошите резултати на Милан во серија А. Тој ќе се залага да има двајца класични напаѓачи, но сепак сето тоа ќе значи посебно од тоа кој ќе биде противникот на Милан.
Уф му текна конечно нешто да смени. :vozbud:

1. Boruc
  2. Ochoa
  3. Sebastian Frey
  4. Carrizo,Oscar
  5. Ustari
  6. Gomes
  7. Amelia
  8. Diego Cavalier
  9. Doni
  10. Ugo Loris
Леле ќе биде густо летово 10 голмани на листата на Милан :zlo:

И на крај кога ќе видите Анчелоти го става за прв голман Калач а Фиори резерва :vozbud:

Aнчелоти реши да ја смени тактиката на играта на Милан во пролетната полусезона поради лошите резултати на Милан во серија А. Тој ќе се залага да има двајца класични напаѓачи, но сепак сето тоа ќе значи посебно од тоа кој ќе биде противникот на Милан.
Уф му текна конечно нешто да смени. :vozbud:
Верувам дека формацијата со еден класичен напаѓач му беше принудна. Инзаги и Гилардињо се слични играчи (по стил на игра), затоа и не ги ставаше двајцата истовремено на терен. Кога Анчелоти имаше квалитетни напаѓачи играше со два шпица. Не беше толку одамна кога Шевченко и Инзаги (Шевченко и Томасон, Креспо и Инзаги, Креспо и Шевченко) беа стартери во тимот. Фала богу Пато е дел од тимот, Роналдо се опоравил, Џилардињо верувам дека сега ќе игра многу послободно (противничките дефанзивци нема да го вардат само него, а тоа може само да биде од корист)....покрај тоа Кака и тоа како знае добро да асистира и да дава голови :wink: .

sepak milan e golem tim i veruvam deka imeme sanca sa sekoj kup

frey ili loris e najdobro resenie ajde galiani ti moses

frey,oddo,nesta,lucio,jankullovski,gattuso,pirlo,seddorf,kaka,pato,drogba
e ovoj e sostavot sto moze da sobere kupovi

United Arab Emirates 0 - 2 AC Milan :milan10:
78' - Gilardino
85' - Gilardino

Лол , кога видов ме изненади , ај нека продолижи вака ако го сака Милан :)
пс. Пак 2 даде ... во пар :respekt:

бравоска за Џила!
иначе тренерот на Италија ќе го бара Инзаги да биде дел од олимписката фудбалска селекција за престојната олимпијада во Пекинг.
Гуркуф изјавил дека не сака да го напушти Милан и ќе се бори за подобра игра и за можност да виде дел од првите единаесетмина.
А Кака ем се повреди за жал го губиме во следните натпревари, но човекот дознал ќе добие син - Кака јунир :vozbud:

kaka e povreden:( imal skrsenica na ramoto i zatoa go propustil denesniot natprevar i ke go propusti i mecot so napoli nego ke go zameni pato aj se nadevam brzo ke mu zazdravi ramoto:)
klaka08012008rqwetQWN.jpg

Само 1 меч изгледа тој против Наполи , а може и да се опорави до тогаш .
Ај сеа Анчелоти кој ќе стави на местото на Кака ако не Гуркуф :pipi:

ako ne igra kaka tesko nas navistina

pa toj se povredil na trening mislam a igral protiv emiratis

Патооооооооооооооооооооооо ќе игра де и Роналдо , ама некој ќе биде резерва :milan7:
Само ако го пикне Анчелоти Броки на местото на Кака нема логика :tepa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom