Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
милан ногу по кичми кршење се последно време. амбросини сам си ја сркши:pos2: :pos2:

pa.....zavrsi kako sto ocekuvav, ubavo derbi bese no za zal pobedi inter :nerv:
COD.527%20sciarpa%20raso%20inter%20ti%20odio.jpg

Абеее до кога вака све МЕКУШИ од Интер на чело со Хименез незнам како не му здосади да паѓа само ...

Се потрудивте, ама тоа е тоа. Амбросини што промаши на крај, леле мајко :pos:

2-1 znacit poovcar golman nemat od dida ej
Абе месечар невиден ...
Се потрудивте, ама тоа е тоа. Амбросини што промаши на крај, леле мајко :pos:
Офчар , само да се тепа знае

Што е бе реално судијата на секој 5 мин. да излага надвор од терен и на крај 4 мин. само

Ствано реално и не зборете многу за глума оти имате голман со "оскар"...

Овој Дида што мислеше не знам ама стварно е месечар. Можам да го ставам заедно во еден кош со моите омилени голмани Фабијан Бартез и Рој Керол:). Штета што не победи Милан. Интер многу се одлепи сега и само чудо може да ги спречи да ја одбранат титулата.:(

Што е бе реално дан беше Интер подобар противник случајно ...
Дида да не заебеше

Анчелоти те одио
Не го гледав натпреварот на ТВ и не знам дали кога го смени Сидорф со Серџињо Гуркоф беше на клупа , немој некој ми рекол дека беше ........

Милан има тим што значи Ка(к)(т)аСтрофа

Врска немаат, со овој тим ни 10 место.
а Дида на трансфер листа со пола тим од милан, Џиљардино, Амбросини, Кафу, Емерсон, Сержињо, Дида итн итн

Дида беше крив за двата гола!! за првиот не толку ама да беше у старата форма сигурно ги фаќаше и двата!! Што да кажам разочаран сум максимално!! Се надевав дека Милан ке го победи Интер!Кака у второ полувреме нигде го немаше и можеби и тука треба да не бара поразот!!! Емерсон,Амброзини не се играчи што можат да го победат Интер!! Секоја чест за Неста!!! Дечкото го стави у џеб Ибрахимович! Ама коментаторов на Телма неможам да по поднесам!!!1 Се гледа дека е голем навивач на Интер!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom