Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде бе не летајте... Пирло ке остане во Милан , каков Јуве, какви германци... А инаку не се секирајте. Ке се врати и Роналдо во топ форма за 2-3 натправари, па со Џила има растур да прават. А и искуството е пресудно повеќе пати, не годините!

Во Јуве нема шанса, ама може швабите да го лапнат.
да му го лапнат дааа... а да го лапнат неее....

Изаги поради настинка ќе го пропушти мечот со Бенфика , Амброзини е суспендиран ама затоа се враќа Сидорф :je:

decki badijala vi e muabetot im prestanuvate po umot na novinarite koj pari praat od takvi gluposti

Абе јас ви викам оти медиумите се срања. Човекот даде гол од 35 метри и ајде ке потпише за Сандерленд:vozbud:
Сето тоа е медиумско срање за зголемување на продажбата.

Не верувам дека Милан ќе го продаде снајперистот Пирло. Всушност Милан претежно не ги продава играчите, туку ги позајмува. Па не ми се верува дека Пирло би го напуштил Милан или уште помалку да биде позајмен.
+ тоа не видов никаде дека Пирло има желба да замине од Милан.
Значи се останува на шпекулации.

Мене лично не ми се верува оваа научна фантастика со Пирло, баш во Милан кој дошол никогаш не сакал да си замине до пензија!!! Роналдо сеуште се плаши од директни дуели баш онака го следев него конкретно имаше една прилика за спринт ууууууууу ама ме изненади мал му изгледаше теренот само што не доби топка, ќе биде подобар и самото негово име повлекува најмалку двајца покрај него што отовра простор за Џила за голови кој како голот против Каљари му се специјалност и оние со глава...Одиме понатаму!

Ај достате со ова за Пирло, Милан не се ненормални кога Пирло е во ненормалана форма и во најубавите години за фудбал да го продадат. Тоа се само новинарски глупости.:oftopic:

eeee na natprevarot Milan-Juve ke nema navivaci na Juve i za da se kupi karta ke treba da se pokaze identifikacija deka liceto zivee vo Milano! ova e doneseno zaradi bezbednosni merki poradi incidentite na fudbalskite tereni vo Italija! eh znaci ke nema kompletno derbi so rossoneri i tifusi :(, ali sepak ke ima dobar fudbal! so nasa pobeda sekako :)

Епа ништо од нашиот план да одиме да ги гедаме, ќе видиме за на реваншот:pos2:

Ајде утре т.е. денеска да ги тепаме Бенфика и да си обезбедиме сигурен пласман

еве ги можните 11 на двата тима

Benfica (4-4-2):
Quim; Pereira, Luisao, Katsouranis, Leo; Nuno Assis, Petit, Rui Costa, Rodriguez; Cardozo, Nuno Gomes

Milan (4-3-2-1):
Dida; Cafu, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Gourcuff; Kakа, Seedorf; Gilardino

Роналдо на клупа :toe:
Мислим дека Фавали ќе биде заменет со Сержино мн. подобро игра од од Фавали , побрз е , подобар шут, центаршут ...
Гуркуф го ставиле во првите 11 да видиш да не веруваш :vozbud:
Се враќа црниот , ама нешто пак Одо го нема што е со него дан знае некој ...?

Гоал предвидува 1-1 резултат , ама сепак мислим дека ќе ги победиме со 1-2 разлика...

Повикан е Одо

THE CALLED-UP PLAYERS FOR LISBON

11/26/2007

MILAN - Here are the 21 called-up players for Benfica-Milan. Goalkeepers: Dida, Fiori, Kalac. Defenders: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho, Simic. Midfielders: Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakа, Pirlo, Seedorf. Attackers: Aubameyang, Gilardino, Ronaldo.

И не верувам дека Роналдо ќе биде на клупа.

еве усте една нова вест
жена му на кака е во четвртиот месец од бременоста и ке роди син.....сигурно малиот какадињо ке стане еден од легендите во фудбалот..ке се метне по тоа на татко му и се надевам дека ке биде убав како него:pos2:
wives_09.jpg

а и на 9 ноември гатузо стана татко на малиот франческо а џилардино исто така кажал дека во летово ке му се роди син...абе овие сите од милан имаат синови

Синови , синови и само синови ...:)
И татко му на Малдини играл во Милан , сега Малдини e во Милан ...
Да се надеваме дека синовите на Гатузо,Џила и Кака и на др. ќе заиграат еден ден за Милан :)

Слушам дека и Милан се спремни да го доведат Иванович во своите редови ... Ќе биде интерсно мн. тимови се заинтересирани за овој талент ама најголеми конкуренти се Јуве ...
Ако знае некој подетално нека пише :pipi:

Ќе има пренос на некоја од Бенфика-Милан

Ајде да видиме шо ке бидне со Гуркуф... Инаку беше најавуван во уште неколку формации на Анчелоти, па не го видовме да заигра.
Инаку ако има пренос гарант го гледам. Мислам дека на Бе 92 ке го има.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom