Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Posobro da ne go kupea, toj izgleda ce igra na mestoto od Ambrosini i za Gourkuff nema da ima mesto.:toe:

Милан игра со 5 играчи во средина, а има само 2 замени Гуркуф и Броки. Гуркуф е замена за Сидорф или Кака, а Броки за Пирло, Гатузо и Амброзини. Сега Емерсон ќе биде дополнително засилување во средината, во никој случај не го зема местото на Гуркуф затоа што Гуркуф игра офанзивно.

Да не дај боже па некој да се повреди, кој ќе игра. Јанкуловски сега игра бек, исто и Сержињо. Ќе треба да се форсират после бекојте во средина. Емерсон е одлично засилување, играч шо ќе ја прифати и клупата, ефтин и докажан.

Гледајте малце реално на работите, Милан не можи да потроши 20-30 миљони евра на играч шо ќе седи пола сезона на клупата. Не барајте зато ѕвезди, зошто во првата постава на Милан не можи да се напрај ниту една промена, освен ако се доведи некој играч како Роналдињо на пример, а сите знајме колку се таквите трансфери невозможни.

можни се ама тој ЛАПОРТА несака а сега и ЧЕЛЗИ се умешаа

Списокот на играчи кои можат да настапат на натпреварот со Sevilla

MILANELLO - These are the 26 players Milan have called up for Friday's game against Sevilla:
GOALKEEPERS: Dida, Fiori, Kalac; DEFENDERS: Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho, Simic; MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Emerson, Gourcuff, Kakа, Pirlo, Seedorf; STRIKERS: Aubameyang, Gilardino, Inzaghi, Ronaldo.
http://www.acmilan.com/NewsDetail_popup.aspx?progr=1

abe na trajbl pisi deka milan ke go kupvale amauri od palermo
eden od omilenite igraci mi e i ubo bi bilo za nego ako igra za milan ovaa sezona.

добар играч е Амаури прошлата сезона тој ги искачи Палермо на 3-та позивија но потоа се повреди

несакаат реал да ни го дадат баптиста дека не им го дадовме кака од двај ни го дадоа емерсон со помош на фифа
пс. дај поправитреми репутација

ajde Maldini najdobar odbramben, sidorf najdobar od sredinata za lanskata sezona . Cestitam
(za napad i KAka occekuvam da ja zemi)

едит: и кака ја зеде. браво

(само голмано не ви беше најдобар)

најдобри сме
одбрана МАЛДИНИ
средина СИДОРФ
напад КАКА

Малдини зема дека е легенда на фудбалот и дека му е последна сезона
Сидорф зема дека има освоено трофеи со 3клуба
а Кака зема дека е звер

vo grupa sme so shahtjor, benfika i seltik ...... dobro pominavme

најдобар во 2007 год. КАКА` :zver:

Честитки за Кака, за групата нема да коментирам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom