Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
месина - милан 1-3

јанкуловски
гатузо
гилардињо

јувентус - лацио 1-1

што значи дека разликата падна на 3 бода на 3 кола до крајот на првенството.

п.с. ќе биде интереснооооооооооо

ТОП ТОП ТОП ТОП ТОП ТОП ТОП

Ама Јуве у 86-та дадоа гол мама им еам а Дабо исклучен беше уште у 35та минута. Па шо тим се тие Јуве бе нека идат у три лепе, шо сакам сеа да ја загубат титулата!

ke bide i jas taka vikam zosto ke ispadnat milan od liga na sampioni :)
lacijalite pak nemaa sreka protiv juve :(

p.s. marketar los tip :)

juventino напиша:
abe znaete so im napraia barsa na penzionerite a???????????????? eve odgovor : dzabe patot ni vamu ni tamu. ni u domasno ni u evropa . za juve barem ne se bez ic .... i za kraj ... DUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GI MILAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNN

Jaви се сегааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Ajde milanezi javete se. Kako ke go srkaat ovie STARIVE DAMI ne se svesni. Ko kurvicinja ke go primat. Zadni 5 utakmici se vadat u 80-90 min. Ama ako ke im ja zememe titulata.
Forza Milan

Најголемиот успех кој што би можеле да го направиме е да им ја одземеме титулата на Јувентус.

StormAngel напиша:
Најголемиот успех кој што би можеле да го направиме е да им ја одземеме титулата на Јувентус.

Znaci se otkazavte od barcelona ..:)

ајде МИЛАН сомелете ги тие селјаци Барселона згазете ги да незнаат како се викаат

на гости победете ги 3-0

Ај да не испадне дека мрчам нешто ама малце реално-Барса без Меси,Чави кои играат стално во први 11 кога се тука,ги тепаа Милан на гости.Сега имаат и плус предност на домашен терен-малце неизводливо е Милан да ги направи Барса пуздер ама ајфудбал е-никогаш не се знае!

Леле да му ебам цело племе на тие Месина, па кој кур бе 4 играчи ни повредија и 3 црвени картони добија. Кака, Амброзини, Кафу и Неста се повредени. Натпреваро личеше на хокеј, значи дуп давам сеа да испаднат од серија А овие гнаси.

А шо се однесува до Барса, да тепаја во гости ама исто така немаја ниту една шанса, а Милан имаше барем 4. Еден гол во мрежата на Барса и готово е, ќе пејме двојна титула. :bip:

betogrozdanov45 напиша:
Jaви се сегааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
so da se javam be zable edno. vidi ja tabelata be . dve godini po red ste bez ic . pa uste i dogovor na costakurta mu prodolzuvaat a da ne recam i na kafu.a ke gi vidam sea bez nesta kaka i chernobil protiv barsa . dupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gi milan pak ke bide.zabl eden

абе лацио више еднаш ги има здупено јуве кога у последно коло им ја земаа титулата пред 5-6 години, да видиме дали повторно че ги здупат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom