- Член од
- 29 јули 2005
- Мислења
- 2.973
- Поени од реакции
- 178
- Локација
- Riga
- Веб-сајт
- kajgana.com
Разочаран.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
M-I-L-A напиша:mi razocara anceloti ne mu bese bese bas dobro organizirana ekipata,da igrase prvenecot inzaghi ke pagaa golovi,ama sreka drug pat ke tepat
head напиша:Мене Анчелоти одамна ме разочарува :nesvest:
Незнам како само и вчера можеше на 10 минути пред крај да го стави Малдини , исто како и со Лион . Пробував да сватам , да не е некоја скриена тактика ама не иде ...
Дефинитивно на Милан му треба друг стратег , АМА џабе , му го продолжоја договорот :lud:
А реално гледано , годинава Милан добро е што догура до полуфинале (мада уште не е се готово) , со оглед на играчите , кои се премногу “искусни“ да не речам СТАРИ . Еј чим играат 40 годишњаци , шо понатаму .
Навивам за Милан , ама мора нешто под итно да се смени:star:
StormAngel напиша:Мамицата.
Тоа е мојот збор.
Фак, фак, фак.
Како само успеавме да изгубиме?![]()
The`bItCh напиша:Искрено .. кој очекуваше победа од милан?:baeh::baeh::baeh::bip:
Ова го поштуем иако јас не сум за Милан....А не ми доаѓате у Интер Fanzone и ме реметите цело време....вакви user-и и навивачи као ZeKo треба поише да имаzEk0 напиша:Пишав што мислам за Милан-Барса во таа тема...јас еве ќе бидам ок и нема да ве реметам како вие мене на темата за Јуве кога загуби од Арсенал![]()