Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве што е состав бе :)

------------------Дида-------------------
Антонини-Сендерос-Каладзе-Јанкуловски
------Фламини-Емерсон-Сидорф------
-----------------Рони-------------------
------------Шева-----Пато---------------

1. А која ке ја пренесуваат од 15 часот ?

2. Luca Cigarini е играч од средината, и јас него ви го гледам како замена за Сидорф/Пирло , а не Горкуф, башка Италијанец .

3. Тој ако доаѓа , би дошол во летниот преоден рок поради настапот во ЛШ .

Во сабора Болоња-Рома, во недела од 15 часот Интер-Удинезе а вечерта Милан-Лече.

А ок не го знам Чигарини :smir: Нека игра место Пирло и Сидорф :)

И мојот 3000 пост оди за Милан :pipi:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Според изјавата од Анчелоти,одбрнава е таа,за Рони не бил сигурен дали ќе игра од почеток,а во напад сигурно ќе стартува Шева, најверојатно заедно со Пипо.

Уште малце фали Дињо да се врати во старата форма му недостасува уште малку повеќе трчање малце мрзлив е а за асистенции немам зборови топките ги пушта како снајпер прецизен.

Сендерос ќе ви игра :vozbud: :zver: (ова ќе му биде прв натпревар или ..)

[zEUs];1828067 напиша:
Сендерос ќе ви игра :vozbud: :zver: (ова ќе му биде прв натпревар или ..)
Имаше играно еднаш на пријателска, сеа прв пат у УЕФА па после здравје и во Сериа А. Едвај чекам да видим што знае чељавиот :)

Имаше играно еднаш на пријателска, сеа прв пат у УЕФА па после здравје и во Сериа А. Едвај чекам да видим што знае чељавиот :)

Абе чељави чељави ама никој не го проаѓа:vozbud:, можда знае некоаш да напрае по некој кикс ама пак е :zver: , ама мислим дека утре и ќе нема многу работа :helou:

[zEUs];1828086 напиша:
Абе чељави чељави ама никој не го проаѓа:vozbud:, можда знае некоаш да напрае по некој кикс ама пак е :zver: , ама мислим дека утре и ќе нема многу работа :helou:
Уште еден Каладзе во тимот :vozbud:

Прееска се мислам у кладилница што да пишам, и туку ја гледам Милан-Брага, ни две ни три сингл на 50че има 1000добивка. Редно е да има и натпревар со многу голови, а дека ќе ги тепаме Брага тоа е и повеќе од јасно.

Прееска се мислам у кладилница што да пишам, и туку ја гледам Милан-Брага, ни две ни три сингл на 50че има 1000добивка. Редно е да има и натпревар со многу голови, а дека ќе ги тепаме Брага тоа е и повеќе од јасно.

Не го разбирам ова најмногу, ваљда за 50 евра добивка 60 т.е. 1200 денари.... ии ама сум го истумачил :pos:

Не го разбирам ова најмногу, ваљда за 50 евра добивка 60 т.е. 1200 денари.... ии ама сум го истумачил :pos:

Како што го разбрав играл на голови за 50 денари добивка 1200 сингл може играл 7+ врска немам.
Иначе 50 = 3000 денари одприлика незнам ни ти од кај го израчуна ова 50 евра = 1200 денари.

OMG со математикивее.:vozbud::vozbud:

Ако сингл со 50 денари има 1000 добивка,значи коефициентот му е 20.
А за 20 коефициент...не знам што игра е тоа...:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom