Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечер мора да победиме зошто ке ни отиде Интер и немојте коментари во стил почеток на сезона е има време,за нас нема две од две ги изгубивме а сега е време да ги згазиме Лацио......тие па дане сакаат титула да земат:pos2:
Ебати сезоната ако загубиме уште у првите 3 кола 3 утакмици:kesa:

Еве ги повиканите:

Abbiati, Dida, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Zambrotta, Ambrosini, Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso, Borriello, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho, Viudez.

Unavailable:
Nesta, Senderos, Pirlo, Inzaghi.

Players not called up
: Darmian (playing with the Primavera).

Вечер мора да ги земиме првите бодови во Сериа А :zlo:

Еве ги повиканите:

Abbiati, Dida, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Zambrotta, Ambrosini, Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso, Borriello, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho, Viudez.

Unavailable:
Nesta, Senderos, Pirlo, Inzaghi.

Players not called up
: Darmian (playing with the Primavera).

Вечер мора да ги земиме првите бодови во Сериа А :zlo:
Де бреее уште ли ке ги нема Неста И Сендерос у п.м. нема утакмица гол да не примиме а вечер за се има прв пат

Вечер ке примиме гол 100% али ке дадеме појше одколку што сме примиле:)
Очекувам тешка утакмица со победа на Милан,минимална!

Вечер не треба да се размислува поинаку одсем ПОБЕДА
а ако примиме гол едино од Пандев може инаку не, ама да постигнеме барем 4 до 5 гола

инаку спортскиот директор на Милан, Браида бил во Франција да ги следи игрите на Бензема
ова ми се свиѓа пошто го поштувам Бензема како напаѓач
па за догодина може да се најде :)

ајде бре тепајте гИИИИ!!! 5-1 сакам да видам резултат 1(пандев) .... чекам ХЕТ ТРИК НА ШЕВАААА!!!!!!!!!!!!!!!!! ајде ајде уште таа ми е на ливчево :smir:

tepana e be mi se javi berlu i mi kaza ajde stavajte livcinja koj kolku pari im:D:D sala be abe tepana e so se sekirate jas vi vetuvam:D:D:helou:

инаку спортскиот директор на Милан, Браида бил во Франција да ги следи игрите на Бензема
ова ми се свиѓа пошто го поштувам Бензема како напаѓач
па за догодина може да се најде :)
Леее ако го земиме ќе немаме конкуренција.....сами против сите:pipi:
Милан:cuc::cuc::cuc:

Ништо освен победа вечер на МИЛАН не признавам 3-0 за МИЛАН и вечер ако не победат нека се откажат од играње фудбал

Чуствувам дека со поголема гол разлика ќе ги добиете на Лацио:smir:

Ништо освен победа вечер на МИЛАН не признавам 3-0 за МИЛАН и вечер ако не победат нека се откажат од играње фудбал

исто како Вардар после поразот од Милано?

ајде бре тепајте гИИИИ!!! 5-1 сакам да видам резултат 1(пандев) .... чекам ХЕТ ТРИК НА ШЕВАААА!!!!!!!!!!!!!!!!! ајде ајде уште таа ми е на ливчево :smir:
Абе тој нека даде еден гол барем па кога ке почне никој не го запира :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom