Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Анчелоти уште ги нема објавено повиканите играчи за утре чува во тајност :)

Барав по страневе со кој состав ќе излеземе утре ама никаде не се поклопува секаде се различни составите еве видите кој како најавува;

Хрватски блог (4-3-1-2)
CorriereDelloSpor (4-3-2-1)
Gazzetta (4-3-2-1)
Goal (4-3-2-1)

На хрватскиот блог некако најдобро делува, ама пак ли со Малдини :tapp:

Во овие моменти не верувам ни дека Нострадамус би ја предвидел тактиката со која ќе настапи Карло утре. ... А ја мислам ни дека Карло самиот не ја знае сеуште.:toe:

Зашто да не истата да биде и што беше против Цирих?!

abe ok e se izvinuvam nema veke karanje samo da ne mi gi brisete mislenjata ali toj se ubaci kako dzoker u poker eve uste ednas se izvinuvam pozz:D

Барав по страневе со кој состав ќе излеземе утре ама никаде не се поклопува секаде се различни составите еве видите кој како најавува;

Хрватски блог (4-3-1-2)
Gazzetta (4-3-2-1)
Goal (4-3-2-1)

Хрватскиот блог е најдобра опција
само не Малдини , на негово место Бонера инаку другото е ОК
сите други се со 1 напаѓаш што не ми се допаѓа
но ќе видиме кој памет ќе го стегне Анчелоти

Леее бе шо е ова....ќе може ли да ми кажете кои играчи ни се повредени?:kesa:

Хрватски блог (4-3-1-2)
Gazzetta (4-3-2-1)
Goal (4-3-2-1)

Hrvatskiot e kade kade podobar

искрено ме нервира анчелоти...ајде бе нека си идеееееееееееееееееееееее.....ме нервира многу ама многу неможам да го гледам...ако и утре изгубиме идам и го палам анчелоти:vozbud:

искрено ме нервира анчелоти...ајде бе нека си идеееееееееееееееееееееее.....ме нервира многу ама многу неможам да го гледам...ако и утре изгубиме идам и го палам анчелоти:vozbud:
Abe daj dosta kritiki sprema anceloti so da napravi covekt kazi mi da zeme i on da igra aj nemoj te veke kritiki zaso so si e nase ke si doe poleka poleka i ednavj cekam vecer da doe 20 i 30 aaaaaa :vozbud:

Вечер мора да победиме зошто ке ни отиде Интер и немојте коментари во стил почеток на сезона е има време,за нас нема две од две ги изгубивме а сега е време да ги згазиме Лацио......тие па дане сакаат титула да земат:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom