PIRLOOOOOO DRVOOOO SITKAC EDEN!!!!!
ШТО ТИ Е НА ТЕБЕ БРЕ?!!!!! ДАЈ ОЛАДИ МАЛКУ АЛООО!!! И БИРАЈ ЗБОРОВИ, ОВА СЕ ИГРАЧИТЕ НА ТИМОТ ЗА КОЈ НАВИВАШ!!!(АКО ВООПШТО И ТИ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕШ НАВИВАЧ)
Анчелоти бе кур те утепал ој кај мајкати си го згрешил местото во Милан со овој тим незнаеш игра да поставиш,
Мислам дека вакви коментари не држат место. Едноставно сетете се на моментите кога сте се радувале на резултатите кој истиот овој човек ги носеше и кога ќе се сетиш ке ти се укочат прстите и вакво нешто нема да напишеш.
Тебе може да не ти се допаѓа и тактиката и поставеноста и изборот на играчите, но сето ова може да се каже со други зборови, а не со "кур те утепал ој кај мајка ти"!
Стајте прст на глава и размислете против кој тим игравме и каде :kesa:Не се Интер, Јуве па да се тешиме...
ама сепак има нешто добро што и Рома и Интер кикснаа а вечер и Јуве како што пошло
Играње во прво коло против новодојден тим е покомплицирано отколку играње на дерби меч во првото коло!
... одамна сум разочаран од анчелоти, веке 7-8 години е на кормилото на милан, и сеуште незнае да го склопи тимот како што треба, ...
Стварно , и тоа што викаш, 7 години неможе тоа да го направи. Неможеше ни 2003та, ни 2004та ни 2005та, ни 2007ма.:uvo:
...Слободен остана Рајкард, али он не доаѓа во предвид поради "кавгите" меѓу него и Роналдињо....
Ако е Рајкард добар тренер, тогаш јас сум Супермен!:jaj:
Е сега нешто за мечот да прокоментирам. Гледам, се вратив 20 страни наназад за да прочитам све за овие 2 дена што не бев тука, и гледам дека во суштина во Македонија имало многу мудри и со висок квалитет менаџери кои во секое време можат да го предводат кормилото на Милан и да го водат кон успех. Едноставно Галијани мора да биде запознаен со овој податок и доколку дојде до одлука да го промени Анчелоти едноставно единственото место каде треба да го бара неговиот наследник е ФАН КЛУБОТ НА МИЛАН НА ФОРУМОТ НА КАЈГАНА и никаде на друго место.
:uvo:
Па добро бре, сите вие сериозно мислите дека знате повеќе за фудбалот и неговата филозофија повеќе од Анчелоти?!:nenene:
Човекот лани немаше резултати од едноствано причина што немаше човекови ресурси, или таканаречени фудбалери. Оваа година му се сервирани одлични играчи и што добивме? Добивме поатрактивен, поопасен, поконкретен Милан и тоа уште веднаш во првото коло.
Амброзини бил камен? за тие што го имаат ова мислење, ќе го повторам само СКИТНИК :
"почнете да гледате фудбал".
Шевченко бил камен и изгубен?! Па нормално дека ќе биде и камен и изгубен, се сеќавате кога Шева последен пат изигра меч од 90 минути?! Полека, се во свое време викаат старите. Баба ми покојна викаше ТРПЕНИЕ=СПАСЕНИЕ!
После долго време после еден пораз имаме причини да останеме позитивни. Играта против Болоња едноставно ни го ветува тоа.
А тоа што Франческо Валијани имаше натпревар од соништата во и тоа за прв пат за него во Серие А, и тоа со 28 години се работи против кои неможеш. Веројатно тој повеќе никогаш во својот живот нема да постигне таков гол и уште 10 000 илјади пати да шутне, но ете се деси, и за несреќа токму против нас!
Остануваме позитивни, и одиме во Џенова да се издуваме за поразот од Болоња!!!:wink:
И дај стварно малце намалето со искажувањто на она "тренерското во вас", верувајте дека ни јас, ни вие, ни било кој друг незнае повеќе од Анчелоти, или било кој друг успешен тренер кои имаат огромно искуство и знаење.:wink: