Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ја гледав утакмицата. Роналдињо убаво играше?

Не ја гледав утакмицата. Роналдињо убаво играше?

Не трчаше многу ама доста солидно изигра какви пасови пушташе на Шева и Пато али не ги искористија,посебно таа на Шева како да му се фанаа нозете.
Исто така и добра топка му пушти на Сидорф али не ја стаса :)
Нареден пат мораат да бидат поефикасни :smir:

о неее, воопшто не ми е криво, мислам дека кај нас немаше ништо да постигне, очигледно му требаше промена, така да не ми е криво, само ми е мило за сите играчи на барса

Супер одигра Милан штета што напаѓачите не знаеја да ги искористат прецизно додадените топки од Роналдињо, кој одигра одлично на овој натпревар заедно со замброта и фламини!

Немаа среќа инаку одлично играа,Рони ги затна сите што викаа дека не е во форма,Шева може и подобро,Пато повеќе да игра,Пирло нешто потфрли ама добра игра ама штета тоа е ај следно коло.
FORZA MILAN!!!

Лацио е прв, :pos2:
Чудно стварно за Јуве и Фиорентина немаше голем фаворит ама ова Милан што неможеше да ја победи на Болоња многу ме разочараше, Роналдињо беше одличен 100 асистенции миланезите не знаеја да искористат. јбг :tapp:

Nikoj ne pobedi od favoritite za skudetoto:nesvest:
1 бод ни бегаат? ништо не е ќе се вратат повредените играчи и се ќе биде како што треба има уште 37 кола до крајот треба малце да се навикнат новите играчи на Италијански фудбал :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom