Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За сликите горе можам да ви кажам дека тоа е тренинг кампот на Милан(знам дека знаете).
Имам едно цд дома на кое е прикажан тренингот на Милан..
таму кај што трча како тоа е ситна песок по која трчаат шпринтови.
На истиот тој песок кафу беше заврзан како со сајла и појас и трчаше по,а од позади го влечеа(нормално за сила).
Имаат добар балон за тренинг каде прават стомачни и се релаксираат.
Некој ден ке ви оставам некои фотки да видите како е :) позз

според Анџелоти (и гоал :)) првиот избор на Милан за голманска позиција следната сезона ќе биде Желко Калач

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=792787

Фак ит

Наместо Абиати, го реди Колач:tapp:, не можам да го понесам овај, после киксовите што ги направи сезонава:nerv:

Почна добро, заврши лошо.:jaj:

За оваа сезона што иде ? ... ка нема господ да се повреди 4-5 месеци :nesvest:

Анчелоти го избира Калач за прв голман..
Што се случи со голманот на Ница, не ми текнува како се викаше.. беше најавен како ново име во Милан но не знам што се случи..

Анчелоти го избира Калач за прв голман..
Што се случи со голманот на Ница, не ми текнува како се викаше.. беше најавен како ново име во Милан но не знам што се случи..
Лорис се викаше и потпиша за Лион.....у пм. Каков голман испуштивме.

Лорис се викаше и потпиша за Лион.....у пм. Каков голман испуштивме.
Ок.. фала на информацијата.. го кажуваа како добар голман затоа ми падна чудно да е купен а да не е повикан за прв голман..

Лион го земаа беа повеќе загреани за него иако пишуваше за 48 часа ќе потпише договор со Милан.
Ама ете го Абиати кој имаше добра сезона во Атлетико Мадрид, Дида се врати после сите повреди а овој пак ќе го пика Калач (колку што е висок толку е и глупав) топка во ракле ќе фати а низ нозе му проѓа , него не го ставаат за прв голман ни во Наполи.
Незнам како можат да дозволат таков голман да биде прв состав :toe:

пс. Лошо ни почнува изгледа сезонава со повредите првин Неста (проблеми со грбот) а сеа Бориело (повреда на коленото на денешниот тренинг)

за Абиати незнам колку имаше добра сезона во атлетико ... оти колку што разбрав тој бил едниствената црна дупка на атлетико и затоа сега си го земаа Купе

Леле бе како можеше Калач да го стави во прв тим не ми е јасно:tapp:Многу лоша сезона имаше иако почна добро на почетокот..Мислам дека боље ке беше да го стави Абиати иако и јас слушнав дека бил црна дупка во Атлетико..сеуште не сме го виделе кај нас како би играл..се само не Калач леле:tapp:

мислев да проверам на youtube ама ме мрзеше :)...

како и да е... го знаев јас Абиати ко добар голман ама незнам сеа каков е (според видеото не е лош) , ај ќе го видиме нареднава сезона (ваљда ќе добие шанса) :helou:

и јас несакам да брани Калаш наш
јас повеќе сум фан на Дида ама да се врати во старата добра форма
ваљда знае Анчелоти што прави со избор на играчи и голмани (иако не сум сигурен во него многу пропушти добри играчи)

Абиати е подобар од калач каде каде..незнам што му е на галијани ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom