Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
верувам во рома сакам да му го земе скудетото на лузерите

Edit од модератор: Ако сакаш да се жалиш од Модераторите, знаеш кај треба. Повели жали се. Дотогаш, правилата треба да се почитуваат

поздрав до сите симпатизери на интер:smir:
се надевам дека ова нема да биде избришано бидејќи не е со провокатна содржина:smir:
бтв кака ако играше добро замисли што ке беше

тизиано крудели за претседател на милан.....е ова е миланез у правата смисла на зборот
за крај хајлајтс од цела негова кариера

Здраво после долга пауза :)
жал ми е за денес и за поразот :( но зашто ме немаше долго време да си кажам едно браво за победата над Интер и за добрите игри на Кака и Инзаги (и за оној хет трик негов) :aplauz:

А ај сеа да си се пофалам ... си го посетив нашиот храм Сан Сиро ааааа преубаво чуство посакувам и сите вие да отидете некогаш во Милано. Штета само што не начекав натпревар али нема врска. Еве неколку фотки од трибините, соблекувалните, музејот и од терен.

ФОРЦА МИЛАН!

f_HPIM1407m_a0f23da.jpg

f_HPIM1412m_8ed5a92.jpg

f_HPIM1420m_d309164.jpg

f_HPIM1426m_5944bb8.jpg

f_HPIM1433m_d9f19c4.jpg

f_HPIM1456m_1649a7b.jpg

Ништо од Милан... Овој Милан или ке претрпи асолни измени и засилувања, или ке го гледаме на градски Битола со Пелистер во Купот на Уефа. Како сакате игра кога немаме клупа? Не игра пирло, кака е нерасположен нема кој да даде гол....
Капаче над се Фиорентина победи, па отиде четвртото место. Во последното коло и реми му е доволно. И престанете да серите по темва, берлускони куп или видеа против навивачите на интер. Пишувајте го тоа во фан клуб Интер!

Немам зборови срам да им е глупаци тешки, па се губи ли волку важен натпревар. ахххххх Милан од следна година на сите плати да им се намалат па да видиме како ќе трчаат.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:за росоњерката:zver::zver:
дај кажи поопширно ова она знаеш

Немам зборови срам да им е глупаци тешки, па се губи ли волку важен натпревар. ахххххх Милан од следна година на сите плати да им се намалат па да видиме како ќе трчаат.
они со големи плати не трчаат а не па со мали тогаш ке бидат "повредени" цела сезона

Ништо од Милан... Овој Милан или ке претрпи асолни измени и засилувања, или ке го гледаме на градски Битола со Пелистер во Купот на Уефа. Како сакате игра кога немаме клупа? Не игра пирло, кака е нерасположен нема кој да даде гол....
Капаче над се Фиорентина победи, па отиде четвртото место. Во последното коло и реми му е доволно. И престанете да серите по темва, берлускони куп или видеа против навивачите на интер. Пишувајте го тоа во фан клуб Интер!

Ako mislsi na Fiorentina mu e dovolno remi gresis bidejki ako firoentina igra nereseno Milan pobedi togas ke bideme izednaceni no nie imame gol razlika , znaci nie odime vo LSH..

Ako mislsi na Fiorentina mu e dovolno remi gresis bidejki ako firoentina igra nereseno Milan pobedi togas ke bideme izednaceni no nie imame gol razlika , znaci nie odime vo LSH..

Кажав и во претходната тема,крстете се сите во Росина и Корини наредно коло они се истакнуваат од Торино највеќе од сите секоја утакмица се мотоворани и напалени до јаја ако они не направат нешто го јадевме Тумбе Кафе не ни гине на есен sd
Мене ме запрепастија пак овие “неизмени’ што ги прави Анчелоти,дали мисли он да го стави Пато да игра на негатива или по секоја цена сака да го стави Инзаги у репрезентација....
Само среќа не вади од овие говна што упаднавме а и таму ни се истрошија кредитите :S

како може од НАПОЛИ да губите натпревар и тоа на 1 коло пред крај не ми е јасно????
ај со среќа куп уефа, ќе ви треба.

како може од НАПОЛИ да губите натпревар и тоа на 1 коло пред крај не ми е јасно????
ај со среќа куп уефа, ќе ви треба.
Ја незнам дали има некој на кој му е јасен поразот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom