- Член од
- 5 април 2008
- Мислења
- 1.237
- Поени од реакции
- 14
абе нема врска што не играл пирлоete ja igrata na Milan bez Pirlo :nesum:
до кака е се
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе нема врска што не играл пирлоete ja igrata na Milan bez Pirlo :nesum:
Шо е крив Кака сегаабе нема врска што не играл пирло
до кака е се
они со големи плати не трчаат а не па со мали тогаш ке бидат "повредени" цела сезонаНемам зборови срам да им е глупаци тешки, па се губи ли волку важен натпревар. ахххххх Милан од следна година на сите плати да им се намалат па да видиме како ќе трчаат.
Ништо од Милан... Овој Милан или ке претрпи асолни измени и засилувања, или ке го гледаме на градски Битола со Пелистер во Купот на Уефа. Како сакате игра кога немаме клупа? Не игра пирло, кака е нерасположен нема кој да даде гол....
Капаче над се Фиорентина победи, па отиде четвртото место. Во последното коло и реми му е доволно. И престанете да серите по темва, берлускони куп или видеа против навивачите на интер. Пишувајте го тоа во фан клуб Интер!
Ako mislsi na Fiorentina mu e dovolno remi gresis bidejki ako firoentina igra nereseno Milan pobedi togas ke bideme izednaceni no nie imame gol razlika , znaci nie odime vo LSH..
Ја незнам дали има некој на кој му е јасен поразот.како може од НАПОЛИ да губите натпревар и тоа на 1 коло пред крај не ми е јасно????
ај со среќа куп уефа, ќе ви треба.