FikoX
Impossible is nothing
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 2.850
- Поени од реакции
- 128
Извини, не знаев дека си видовит, ако знеш уште на кое место ќе заварши Милан на табелата на крај, кажи.sakam da kazam deka on pak ke si se povredi pa znaes

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Извини, не знаев дека си видовит, ако знеш уште на кое место ќе заварши Милан на табелата на крај, кажи.sakam da kazam deka on pak ke si se povredi pa znaes
Јас би сакал да знам што ќе иам за ручек утре?sakam da kazam deka on pak ke si se povredi pa znaes
daj ne tresi gluposti i pamti mi go zborot deka ke se povrediИзвини, не знаев дека си видовит, ако знеш уште на кое место ќе заварши Милан на табелата на крај, кажи.![]()
pa ne znamЈас би сакал да знам што ќе иам за ручек утре?
kafu e 38 godini pa ti vidiБонера е добар играч но за десен бек не е толку брз колку кафу и оддо а леви ич неаме само јанкуловскки и фавали на стари години.Кафу не се пензионира симич си оди добра е даваат 5 милиони л.москва а и нјукасал дава пари за него ке скариме нешто ке земеме некој млад за тие пари.за мене гатузо е подобро да остана отколку да иде фламини а голман или на алвес или кај бранеше тој од клипот или фреј а може и гомес :tv:
Ниско ниско, не вредиш ај.pa ne znam
ali imam edna finta
vecer ko ke odam kaj majka ti ke ja prasam sto ke imate za rucek i utre popladne ke ti kazam:baeh::baeh:
Одо не е брз ??? :so:kafu e 38 godini pa ti vidi
oddo ne e mnogu brz ali ima mnogu dobra tehnika
na bonera mestoto ne mu e desen bek
simic da se sitne najdobro ke bide
i definitivno za golman ochoa ili gomes
abe brzina sto ima za 5 sekundi trca 100 metraОдо не е брз ??? :so:
abe brzina sto ima za 5 sekundi trca 100 metra
aj procitaj uste ednas i kazi mi dali si zadovolen
лол ... и ја незнам што се замарам со такви ка тебеabe brzina sto ima za 5 sekundi trca 100 metra
aj procitaj uste ednas i kazi mi dali si zadovolen
kafu serzinhoлол ... и ја незнам што се замарам со такви ка тебе
Одо ако не е брз незнам кој друг е брз во одбрана ка него ...