Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бонера супер игра на десната бековска позиција, може не е мн. брз да истрча и да се врати ама кога ќе истрча барем знаеш во нападот дека ќе добиеш асалена топка.

Одо/Дармиан ... Неста/Бонера

други неможем да тврдим дека незнам кој играчи ќе бидат во одбрана идната сезона

Извини, не знаев дека си видовит, ако знеш уште на кое место ќе заварши Милан на табелата на крај, кажи.:)
daj ne tresi gluposti i pamti mi go zborot deka ke se povredi
kako moze u milan da ne se povredi igrac toa e isto kako da recis deka vo njukasl drugata sezona nema da ima povredeni igraci barem 3 niz tekot na cela sezona

Бонера е добар играч но за десен бек не е толку брз колку кафу и оддо а леви ич неаме само јанкуловскки и фавали на стари години.Кафу не се пензионира симич си оди добра е даваат 5 милиони л.москва а и нјукасал дава пари за него ке скариме нешто ке земеме некој млад за тие пари.за мене гатузо е подобро да остана отколку да иде фламини а голман или на алвес или кај бранеше тој од клипот или фреј а може и гомес :tv:

Бонера е добар играч но за десен бек не е толку брз колку кафу и оддо а леви ич неаме само јанкуловскки и фавали на стари години.Кафу не се пензионира симич си оди добра е даваат 5 милиони л.москва а и нјукасал дава пари за него ке скариме нешто ке земеме некој млад за тие пари.за мене гатузо е подобро да остана отколку да иде фламини а голман или на алвес или кај бранеше тој од клипот или фреј а може и гомес :tv:
kafu e 38 godini pa ti vidi
oddo e mnogu brz ali ima mnogu dobra tehnika
na bonera mestoto ne mu e desen bek
simic da se sitne najdobro ke bide
i definitivno za golman ochoa ili gomes

abe brzina sto ima za 5 sekundi trca 100 metra
aj procitaj uste ednas i kazi mi dali si zadovolen
лол ... и ја незнам што се замарам со такви ка тебе

Одо ако не е брз незнам кој друг е брз во одбрана ка него ...

абе миланез ти појма немаш емерсон е најбрз во милан ,:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom