Ф
Фил Ајви
Гостин
Ako pobedi vo LS ke igra kvalifikacii so pocetok od prvoto kolo! Mislam deka e taka!Абе јас знам дека важи правилото ако освои некој тим ЛШ следната сезона иде дирекно ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako pobedi vo LS ke igra kvalifikacii so pocetok od prvoto kolo! Mislam deka e taka!Абе јас знам дека важи правилото ако освои некој тим ЛШ следната сезона иде дирекно ...
OVA E SLIKA SAMO ZA ROSSONERKA
![]()
И јас мислам дека на Милан му се потребни нови сили, треба полека да се реновира и освежува тимот. Нека прежалат 2-3 години како Манчестер Ј. и после тоа се ќе биде во ред. Среќна Нова 2008 година и ти посакувам успеси, тебе и на Милан. :salut:Надежта во вториот дел од сезонава ни е во Пато а се нервирам многу овој Анчелоти забегал тоталка не им требале играчи ц ц ц треба да се преиспита, навистина сакам Мурињо да дојде добро ќе е ако е во пакет и Дрогба. А за Роналдињо навистина не знам дали е паметно да дојде или не, зашто од една страна го почитувам многу како фудбалер, но од друга страна сега не е во форма а за негов трансфер се бара голема сума и мислам дека со тие пари може да се купат одлични млади надежни фудбалери.
Слаб ?xaxa
Што има врска тоа бе , Меси мн. дебелиов па партал прави , а ова ни Меси не го прави.
така мислам јас сигурен сум дека и ти ќе се увериш не оваа следната сезона кога Пато ќе качи некое килце. Мислам дека не е во нормална тежина со оглед на висинта која ја има. Би требало тие килца добро да ги распореди за да телото добие потребна и цврста фигура и тоа МНОГУ ќе му помогне во дуелите со дефанзивните играчи... такада јас не глеам ништо смешно тука.....Сум вежбал и сум прилично висок колку и Пато, а тој има ако не се лажам 71 килограм...за 4 килограми е под нивото на неговата висина...такада не зборувам какошто ќе ми дојде.... :wink: