Фан Клуб: Манчестер Сити

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Колега од факултет имам што живее во Stockport вика одма наредното сабајле имало пред секоја куќа отчет од Пеп за досега сработеното како и програма мерки за подобрување на играта во 100 чекори. Аирлија!

Добра утакмица сабајле против Среалци.

Второ полувреме наметнавме тика така па среаловци мораа да свират од публика за да им се врати лоптата и нив малку да ја подаваат :D

Manchester City the best, najdobriot tim u premier, novava sezona osvojuvame sveee..:vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1501222901][/DOUBLEPOST]
Добра утакмица сабајле против Среалци.

Второ полувреме наметнавме тика така па среаловци мораа да свират од публика за да им се врати лоптата и нив малку да ја подаваат :D

Ma gola voda se tie za nas, se znae koj ke dominira VO narednite 10 sezoni u Premier League i CL

Убаци у 5та брзина Пеп, почна шетњата. Премиер лагано зимаме, треба да се посветиме на ЛШ да дадеме максимум и да го сопреме Реал кон трета титула по ред.

Убаци у 5та брзина Пеп, почна шетњата. Премиер лагано зимаме, треба да се посветиме на ЛШ да дадеме максимум и да го сопреме Реал кон трета титула по ред.
Реал не поминва групи

Нафташко финале ќе имаме

Одлична утакмица, ги издоминиравме. Годинива мора да се загризе јако за Премиер лигава. Неможе Пеп толкав период да се остаи без титула.

Тројна Круна...за малку и Четворна. Легендарен е тимов.

Состав 2007/08

f_untitledm_9ab6636.png
Јако е да се види составот од првиот пост во темава :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom