Фан Клуб: Манчестер Сити

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Честито титула многу добар фудбал играте давате многу голови титулата заслужена ќе ви биде многу голови давате се надевам дека сум меѓу првите што ви ја честита титулата иако јасно ми е дека не сум прв. Спортски окпозз

Ne mi e jasno sto se sitite koga primarnata cel e ostvarena, vlez vo LS i zavrsuvanje pred gradsksiot rival

On the way to the top!
Хаха колку ќеиф ми се направи денеска ... преценето!
Сега се е во нозете и умовите на играчите и тренерот на Сити ... само од нив зависи титулата.

@dragonsky е секогаш тука за одговор , во добро и во зло секогаш е со клубот само од ко изгубија 0-1 од Челзи го снема некако а многу се пуфкаше по форумот и му го остај фан клубот на Миланезите да го проверваат од време на време

Ne sme nie kako fanovite na Celzi ili Liverpool ne skokame kako Mojs pred Mancini (citaj:prle pred Gospodin covek), cekame da osvoime titula pa da slavime vo sklop so pravilata. Ne sme nie nekoi divjaci kako fanovite na drugite ekipi sto na nezavrsena sezona slavat titula i se pijancat i se tesat deka vo Evropa demek ke napraele nesto.

Ideme cekor po cekor, kako nevesta na svadba. Come on you Citizens !

@Сладоледџија
Брат, гледам дека имаш постирано и продолжи да постираш секој втор-трет ден во темава а „мојата“ заборави ја до крај на сезона.
Ако не го правиш тоа, ќе ме имаш за смртен непријател до крајот на животот, на форумов и во реалниот живот :D

Со Евертон очекувам рутинирана победа и само храбро ЕПЛ е наша !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom