Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би можел да го опнам единствено со некоја тесла по тиква.Ако освоиме нешто и ќе се опнете изгледа.![]()
Now now be nice.Би можел да го опнам единствено со некоја тесла по тиква.
Мани го Рони се ме интересира како ќе му најде место на главната примадоната у тимот он не е научен да игра брз фудбал додека не се искурчи 3 пати не ја дава топката.Многу ме интересира како Роналдо би го вклопил во овој контра-пресинг.
Му го опнувам само да стигнеме до финале ЛШАко освоиме нешто и ќе се опнете изгледа.![]()
По се' изгледа или ќе игра на прва или ќе гледа од трибини.Мани го Рони се ме интересира како ќе му најде место на главната примадоната у тимот он не е научен да игра брз фудбал додека не се искурчи 3 пати не ја дава топката.
Гнојон и то како има способност за брз фудбал, ако му се растрчани во права насока соиграчите може и да испадне откровение на новиов ни менаџер. Зависи какви мушички си има тој во главата дали ќе го воскреснува или ќе го исклоца. Едно мислам е сигурно а тоа е дека ваков Погба како досега нема да биде во Јунајтед. Значи, или џа или бу.По се' изгледа или ќе игра на прва или ќе гледа од трибини.
А може некој ќе се попали за него и зимава.