Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Добар тренер, најзаслужен за овој Лајпцих што ги гледаме, неговите екипи играат добар фудбал, може да се каже дека он е улител на Клоп и Тухел, е сега како ке се снајде со нашата управа, ваљда има начин пошто му дале 2 години да е некаков консултант, од тука натаму е негова работа и мислам дека има време да ја спаси сезоната со некаква титула и да постави добар темел за наредна сезона

Не сум следел негови тимови. Читам позитивни критики. Од ова што ми се свиѓа е пресингот, ефикасни транзиции во контра нападите со главен фокус на брзи и луцидни пасови што се добри карактеристики на Бруно надополнети со брзина на крила која е добра страна на Санчо и Рашфорд. Од ова што го читам мислам дека најголем бенефит би имал Санчо.

Добра е оваа одлука затоа што до крај на сезона ќе се знае дали и Тен Хаг би бил достапен покрај Покетино, а може и некое друго име да биде достапно покрај нив. Исто позитивни критики читам околу управувачките карактеристики на Рагник со што може да има бенефит наредниот менаџер.

Последно уредено:
Многу ме интересира како Роналдо би го вклопил во овој контра-пресинг.

Многу ме интересира како Роналдо би го вклопил во овој контра-пресинг.
Мани го Рони се ме интересира како ќе му најде место на главната примадоната у тимот он не е научен да игра брз фудбал додека не се искурчи 3 пати не ја дава топката.

Мани го Рони се ме интересира како ќе му најде место на главната примадоната у тимот он не е научен да игра брз фудбал додека не се искурчи 3 пати не ја дава топката.
По се' изгледа или ќе игра на прва или ќе гледа од трибини.
А може некој ќе се попали за него и зимава.

По се' изгледа или ќе игра на прва или ќе гледа од трибини.
А може некој ќе се попали за него и зимава.
Гнојон и то како има способност за брз фудбал, ако му се растрчани во права насока соиграчите може и да испадне откровение на новиов ни менаџер. Зависи какви мушички си има тој во главата дали ќе го воскреснува или ќе го исклоца. Едно мислам е сигурно а тоа е дека ваков Погба како досега нема да биде во Јунајтед. Значи, или џа или бу.

Па ако повлечеме паралела си тимовите на таканарачените деца на Рагник, Клоп, Нагелсман и остали, ниту еден од тие тимови не трпи ваква примадона која не сака да игра дефанзивна игра кога има потреба. И онака мислам дека Погба во Јунајтед е завршена приказна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom