Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Искрено јас сум за Стив Брус да го превземе клубот, ако не можат да го ангажираат Зидан. Од страна на Њукасл доби лош третман и едвај чекаа да го избркаат. Мислам дека човекот имс што да покаже ако му се даде подршка од раководството на клубот.

Искрено јас сум за Стив Брус да го превземе клубот, ако не можат да го ангажираат Зидан. Од страна на Њукасл доби лош третман и едвај чекаа да го избркаат. Мислам дека човекот имс што да покаже ако му се даде подршка од раководството на клубот.
Кое раководство? Све ти е тоа багра која гледа колку ќе му остане за да си додели мрсен бонус на крај од годината! Пола и више не ни гледаат фудбал, па не ни разбираат што спорт е! Тоа ние обичните смртници веземе на тема квалитет на фудбал, нив ги заболе лево ќоше!

Негде прочитав дека за наредните 4 утакмици, рачунајќи ја и вчерашната, Керик ќе биде, а после тоа некој интерим менаџер до крај на сезоната. Тоа им било планот на управата. Не би ме чудело само да пуштаат од клубот шпекулации околку Покетино, да не го зголемуваат бесот кај навивачите. Не верувам дека некој сериозен менаџер, со педигре, би се нафатил да го води клубов, без цврсти гаранции за квалитетот на тие над него. Сите гледаат како функцијонира клубов. Покетино долго време не се поврзуваше со клубов, сега наголемо се зборува за него. Ми делува ко на попиваат корпи кај кој и друг квалитетен менаџер да тропнат.

Како убаво си игра Ајакс. Не гледам освен 2-3ца од кај нас како би се уклопиле у ваква игра. Овие се старт ап фирма, ние сме служба за матични работи кај стара комерцијална.

Како убаво си игра Ајакс. Не гледам освен 2-3ца од кај нас како би се уклопиле у ваква игра. Овие се старт ап фирма, ние сме служба за матични работи кај стара комерцијална.
Ајакс ни е симпатичен тим на сите но и ваков Мачестер би ги тепал и дома и на гости. Ја уопште не сум убеден дека Холанѓаниве се квалитет за надвор од Холандија, од тренери па до играчи.

Ајакс ни е симпатичен тим на сите но и ваков Мачестер би ги тепал и дома и на гости. Ја уопште не сум убеден дека Холанѓаниве се квалитет за надвор од Холандија, од тренери па до играчи.

Ако судиме од претходниот тим на Ајакс, рекол да. Иначе, Ајакс ваков годинава ќе не гази кај стигне. Нас Ватфорд не меље не па Ајакс.

Ако судиме од претходниот тим на Ајакс, рекол да. Иначе, Ајакс ваков годинава ќе не гази кај стигне. Нас Ватфорд не меље не па Ајакс.
И Вила.

Негде прочитав дека за наредните 4 утакмици, рачунајќи ја и вчерашната, Керик ќе биде, а после тоа некој интерим менаџер до крај на сезоната. Тоа им било планот на управата. Не би ме чудело само да пуштаат од клубот шпекулации околку Покетино, да не го зголемуваат бесот кај навивачите. Не верувам дека некој сериозен менаџер, со педигре, би се нафатил да го води клубов, без цврсти гаранции за квалитетот на тие над него. Сите гледаат како функцијонира клубов. Покетино долго време не се поврзуваше со клубов, сега наголемо се зборува за него. Ми делува ко на попиваат корпи кај кој и друг квалитетен менаџер да тропнат.
Па кога ќе видиш подобро и нема некоја квалитетна опција дури ни од лето. Повторно е Покетино и овој од Ајакс. Флик дури ни во сон не би заминал од Германија после неколку месеци.

Тој најголеми кошмари има од Јунајтед. Никој не го исплескал до сега во лигашки утакмици последните 2 сезони колку што јадеше по тиква од Оле.
А и од останати како Палас, Саутемптон, Лион.
Од топ 4 екипите можеби и најмногу слабости покажува, само долгата клупа му го вади газот постојано во вториот дел од сезоната кога ќе згусни и останатите ќе започнат со кискови.

Секој има ама тоа е муабетот дека ке испадне никој не е доволно добар за светото столче на Јунајтед а до вчера Оле го величеа [emoji1787]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Големиот Покетињо ке не вадел од гомна. После ова денес ко од лепра треба да се бега од него и Чоло, ама не, нашите морони биле фанови на неговиот напаѓачки стил. Нека си оди у некој Фулам или Милтон Кејнс ем женичката у Лондон ќе си пазари ем он у тим егал со неговите амбиции и способности.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom