Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Санчо е за десно. Нема потреба што да се форсира лево. Дони слабо денес ама и не сум изненаден. Тој ти е играч за посед повеќе. Да се шуња околу 16тник, да бара дупка да се убаци од втор план или да најде пукнатина за пас. Со оваа игра на 30 метри од наш гол не очекувајте нешто од него. Не е тој играч што ќе дава 60метарски дијагонали.

Еве ви и прво место без оглед на тоа како ке заврши мечот со Јанг Бојс дома.
Јанг Бојс треба 5 да јаде,чисто онака,за понашањето у Швицарска.

И пола од овие работи да се вистинити за жалење е Јунајтед. Какви аматери го водат, го бркаат менаџерот а абер немаат што ќе прават после тоа. Почнуваат со привременопривремен, па привремен а на лето ако дај госпо и стален менаџер под договор. Оној од Палермо ли беше бем ли га, г**на да јаде.

Ќе има официјални преговори со Покетино следните денови.
Ко што читав на твитер ПСЖ тешко да го пушти до крај на сезоната се разбира ако не избувне криза некоја.

ПСЖ стапиле во контакт со Зидан, но засега изгледа не е заинтересиран да ги преземе сред сезона и Покетино не може да го ослободат па затоа нашите гледат алтернативи до крај на сезона.

Ко што читав на твитер ПСЖ тешко да го пушти до крај на сезоната се разбира ако не избувне криза некоја.
Сеуште се шпекулации. Не верувам ни да стапиле во контакт и да отвориле разговори овие дена. Нека помине вечер утакмицата, па мислам дека од утре ќе има нешто поконкретно.

Кловновите чекаат да видат како ќе се снајде Карик да заштеда на пари. :facepalm:
Како ќе се снајде? Никако!
На прва утакмица се појавуваш со аутфит како да ќе држиш презентација нова линија на кредити! Јас може сум стар и останат во некое друго време, ама прво се иде во спортска опрема, па кога ќе освоиш титули вредни за поштување, тогаш може и во костим и машна. Вака ми изгледа како да прославува што се добрал до местото менаџер на МУ. Дај боже да не сум во право!

Последно уредено:

Купи ми мајко топ!
З’ш? Па за интерим е тамам! Ќе си го склопуваат португалците тимот до крај на сезоната без проблем, Брус може само да им состави тактика како да не губат по 0:5!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom