Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Сега некаде од паралелен универзум Ставро чита и си вика овие колку не разбират и пишуват контра клубот...
Не мора Ставро да чита, еве јас ќе ти кажам дека не сте добри со паметот ако мислите дека Зидан е соодветна замена и човекот што ќе ни донесе титули.

Сега некаде од паралелен универзум Ставро чита и си вика овие колку не разбират и пишуват контра клубот...
На Ставро Јунајтед му беше само котва да има од каде да плука по сите, инаку него му беа важни Погба, Мурџо и Ибра. Прашање е дали било кога бил фан на Јунајтед.

Последно уредено:
Не мора Ставро да чита, еве јас ќе ти кажам дека не сте добри со паметот ако мислите дека Зидан е соодветна замена и човекот што ќе ни донесе титули.

Ама факт е дека мора да се реагира безразлика дали ке се погоди или не иначе ние сме клуб кој дава најмногу шанса на тренери (јбг Мојс) и играчи

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ама факт е дека мора да се реагира безразлика дали ке се погоди или не иначе ние сме клуб кој дава најмногу шанса на тренери (јбг Мојс) и играчи

Ние сме клуб кој купува играчи и менува тренери панично. Оле полека ги губи симпатиите дури и кај оние кој го поддржуваа, точно. Ама тоа не значи дека треба да се шутне и да се донесе нешто колку да се рече. Зидан не е соодветна замена, и ако треба да бирам меѓу нив двајца би го задржал Оле.

Никој не гарантира дека Зидан или кој било друг ќе почне да освојува титули но веќе е јасно дека Оле сигурно нема.

Tен хаг мислам дека би ни одговарал префектно со играчите што ги имаме со корекции се разбира али ќе мора да чекаме до следното лето.

Tен хаг мислам дека би ни одговарал префектно со играчите што ги имаме со корекции се разбира али ќе мора да чекаме до следното лето.
Овој состав не ти го игра фудбалот на Ајакс, ни на сон.

Би го земал Конте, би шутнал 2-3 играча, и би му дал трансфер буџет за 3 квалитетни цели летово. Ова барање на соодветниот тренер, соодветна ДНК, све убаво, ама не гледам кој друг тренер со моменталните играчи би извадил повеќе од Конте. Човекот се приспособува на тимот што го има, и го вади најдоброто. Кај и да има идено, има земено лигашка титула.

Овој состав не ти го игра фудбалот на Ајакс, ни на сон.
Има играчи кои можат да ја играат играта на Ајакс не е да се тремки без интелект и сега нормално има и дрва што никогаш нема да се приспособат на таа игра затоа реков со корекции.

Би го земал Конте, би шутнал 2-3 играча, и би му дал трансфер буџет за 3 квалитетни цели летово. Ова барање на соодветниот тренер, соодветна ДНК, све убаво, ама не гледам кој друг тренер со моменталните играчи би извадил повеќе од Конте. Човекот се приспособува на тимот што го има, и го вади најдоброто. Кај и да има идено, има земено лигашка титула.
Точно али ако дојде Конте ќе издржи сезона до 2 со овие газди и за 2 години пак почнуваме од нула.

So did Мурџо. :)

Конте мене лично ми е тотално антипатичен лик. Потајно се надевам на Тен Хаг, очекувам пак Олето да си продолжи до крај на сезона.

Хе хе, а ми се смеевте кога го спомнав Перикле!
Тоа е програмата, ама од фудбалска гледна точка. Од онаа другата, тешко ќе пројде.

Луѓе ок е да посакувате човек како Конте кој носел инстант успех секаде ама како тоа Конте се приспособувал на тимот што го има? Постојат два Контевци?

Луѓе ок е да посакувате човек како Конте кој носел инстант успех секаде ама како тоа Конте се приспособувал на тимот што го има? Постојат два Контевци?

Види ги првите неколку меча во сезоната кога стана шампион со Челси, и со какви играчи стана шампион. Потполно го разбирам за она што го направи со Интер. Направи победнички тим, и му го растурија. Од Челси си отиде зашто не му донесоа играчи, и отворено кажа дека има проблем со тоа дека Лукаку му беше прв пик, а му ги купија и Бакајоко и Дринквотер, кои гледаме како испаднаа како играчи. Кога и тој има удел во кои играчи треба да му се донесат, се виде во Интер.

So did Мурџо. :)

Конте мене лично ми е тотално антипатичен лик. Потајно се надевам на Тен Хаг, очекувам пак Олето да си продолжи до крај на сезона.

Мурињо ти е тренер кој е во надолна линија. Не би кажал дека важи истото за Конте. Погледниги успесите во последните 5-7 години на двајцата тренери.

Конте е проверен тренер во 2 лиги, со 3 различни тима. Зидан, го знаеме само од Реал Мадрид. Не знае Англиски. Тен Хаг ми делува на преголема коцка. Нагелсман не го вадиш од Баерн у наредите 3-4 години. Тухел сигурно ке се задржи 2-3 години во Челси.

Во среда ќе не даваат на МРТ1.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Ние сме клуб кој купува играчи и менува тренери панично. Оле полека ги губи симпатиите дури и кај оние кој го поддржуваа, точно. Ама тоа не значи дека треба да се шутне и да се донесе нешто колку да се рече. Зидан не е соодветна замена, и ако треба да бирам меѓу нив двајца би го задржал Оле.

Па не е Зидан, Стив Брус па да речеш нејќеш тренер колку да се рече а и додека не пробаш нема да знаеш, со Оле се проба и тоа е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom