- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.782
- Поени од реакции
- 70.569
Смешно е ова...
Најверојатно наскоро и ке излезе цела компилација од глупостите што ги направи Мегваер мечов, проследена со зарибувањето на песната од Титаник.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Смешно е ова...
Смешно е ова...
Одработел само еден тренинг и одма стартер. Мастермајн.Изгледа Мегваер беше неопоравен па се штедеше, апла се виде дека е доста неподвижен
Sent from my iPhone using Tapatalk
Изгледа Мегваер беше неопоравен па се штедеше, апла се виде дека е доста неподвижен
Sent from my iPhone using Tapatalk
Јас не знам, зошто нема доверба во него, Баји кога и да играл игра доста добро, само што Мегваер за Оле е комбинација од Видиќ и Џон Тери во најдобри деновиКога само би имале тренер кој би пуштил играч кој е во меч фитнес, и има играно репрезентативен фудбал... Ама тука проблемот е што нема доверба во Баји да игра здрав, па го форсира незалечен Мегваер. Епилогот го видовме.
Јас не знам, зошто нема доверба во него, Баји кога и да играл игра доста добро, само што Мегваер за Оле е комбинација од Видиќ и Џон Тери во најдобри денови
Уште кога ги изшамараа топчинања имав сомнежи дека ќе имаме лесен напревар со нив.Брентфорд ке не истресе од земја за сите пари. И не ми е базирано мислењето од денес, им гледав скоро 5 натпревари досега.