Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Смешно е ова...

Најверојатно наскоро и ке излезе цела компилација од глупостите што ги направи Мегваер мечов, проследена со зарибувањето на песната од Титаник.

Изгледа Мегваер беше неопоравен па се штедеше, апла се виде дека е доста неподвижен

Sent from my iPhone using Tapatalk
Одработел само еден тренинг и одма стартер. Мастермајн.

Изгледа Мегваер беше неопоравен па се штедеше, апла се виде дека е доста неподвижен

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кога само би имале тренер кој би пуштил играч кој е во меч фитнес, и има играно репрезентативен фудбал... Ама тука проблемот е што нема доверба во Баји да игра здрав, па го форсира незалечен Мегваер. Епилогот го видовме.

Ебате тренерот што продужува договори на играчи у кои нема доверба. Каков морон не води просто необјасниво е.

Кога само би имале тренер кој би пуштил играч кој е во меч фитнес, и има играно репрезентативен фудбал... Ама тука проблемот е што нема доверба во Баји да игра здрав, па го форсира незалечен Мегваер. Епилогот го видовме.
Јас не знам, зошто нема доверба во него, Баји кога и да играл игра доста добро, само што Мегваер за Оле е комбинација од Видиќ и Џон Тери во најдобри денови

Јас не знам, зошто нема доверба во него, Баји кога и да играл игра доста добро, само што Мегваер за Оле е комбинација од Видиќ и Џон Тери во најдобри денови

Ti ja obozhavam amnezijava. Baji retko igral dobro koga igral.

Појде уште една сезона јабана, али барем едно би биле сигурни, а тоа е дека излезе неспособноста на ОЛЕ.

Брентфорд ке не истресе од земја за сите пари. И не ми е базирано мислењето од денес, им гледав скоро 5 натпревари досега.
Уште кога ги изшамараа топчинања имав сомнежи дека ќе имаме лесен напревар со нив.

Уште не му кажале фајронт на кертејкерот? Значи чекаат шансите после Аталанта да ни се сведат на теоретски и да кснеме петарда од скаузерчињата за да му дадат нога. И по мене време е да им кажат фала на Керик, Фелан, Мекена. Нека си пробаат среќата по други клубови или пабови.

Не се заебавајте никогаш нема да го измаваат освен ако не се дигне голема побуна од фановите ваков менаџер бараа со години.
ПС А како се наоѓаат изговори после секој како Оле не бил крив некој Х играч направи грешка и треба низ прсти да му прогледаме само затоа што е легенда на клубот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom