Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Мала дигресија.

Ливерпул одгога се откачија од Кариус им тргна, а ние .....

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Пак урлајте дека не треба да се продаде Де Хеа дур држи цена... “не вадел последните 10 години од гомна...” у реду је, фала му, сеа слободно патот за Мадрид. Веќе втора сезона како формата му е во пад

Сега го видов вториов гол.

Па во средно да примиш ваков гол ќе те заменат со малиот што ја подава топката ана овде не.

Сериозно, колку пати имаш видено во животот голман да биде заменет на сред утакмица после грешка? Ајде концентрирај се на одговорот, размисли и кажи.

3 гола си дадовме, уште ова не го имавме направено..

Сериозно, колку пати имаш видено во животот голман да биде заменет на сред утакмица после грешка? Ајде концентрирај се на одговорот, размисли и кажи.

Храбро од твоја страна да претпоставиш дека имаат капацитет за да мислат.

Сериозно со ваков пристап кур финале.. Заслужено водство..

Лани не кошташе ЛШ, ама немаше такви киксови! За оваа година не сакам ни претпоставки да правам! Да не си на местото на Оле, да го оставиш кој знае што ќе учуди, да го смениш значи фрлаш у ваздух 100 милиони, плус го ставаш Ромеро под невиден притисок. А тој ради тој притисок се сложи да биде втор голман толку години. Хичкок ни бил навивач изгледа :(

Брука. Прв гол Линделоф спие, втор гол поклон од Де Геа, трет гол автогол. Катастрофално издание и напред и назад, мислам дека еден играч не заслужува преодна оценка денес.

И пак се усеруваме во битен момент. Тоа не ми се допаѓа. :)

подобро да изгубиш полуфинале, отколку финале [emoji1]

Кога би им дал оценки за изданиево, од 1 до 10, вака нешто би било.
Де Геа - 0
АВБ - 2
Линделоф - 3
Баи - 3
Мегваер - 2
Вилијамс - 2
Матиќ - 2
Фред - 2
Бруно - 3
Џејмс - 0
Рашфорд - 2
Марсијал - 4
Погба - 3
Игало - 2
Фосу Менсах - 2
Гринвуд - 2
Оле - 0
Дури и дарежлив бев.

Буквално се имаше промашено Оле денес. Катастрофа. Четврата утакмица против Челзи сезонава е ова, буквално ништо ново немаше припремено. Еднаш, втор пат, па ај и трет пат може ќе помине истата тактика, али после тоа и аматерски тим некој да е ќе се подготви на твојата тактика. Против тим со толку мизерна одбрана ти се браниш и не успеваш да направиш ни една асална шанса. Ништо повеќе од 0 не заслужува. Де Геа само ради две, три добри одбрани што имаше доби 0, иначе у тежок минус ќе му беше оцената. Од Тотајнхем навака, Линделоф е подобриот штопер, Мегваер доста нестабилен делува. АВБ последниве утакмици ко да го стига заморот. Џејмс од кога го научија дека освен брзината, со ништо друго не може да претставува опасност, делува ко просечно Чемпионшип крило. Дарежлива 0 и за него денес. Останатите доста лошо, без желба, без енергија.

Де Геа друже, веќе станува тешко човек да те брани. Уште во прво полувреме имаше еден шут што го одбрани на несвојствен начин, на шут по земја, наместо да намести тело зад топка, во случај да му помине под раце, тој рацете ги стави на страна од телото.

Со вакви поклони, тешко во финале. Оле мора да го игра Ромеро наредните 2 утакмици, зашто Де Геа би бил поголема коцка.

Искрено мене не ми е толку до поразот колку што ме изнервира тоа што немаа никаква идеја цела утакмица, изигравме очајна уткамица, идентична на оние утакмици од првиот дел од сезоната против Вест Хем, Њукасл... Кога и да освоеа топка, не знаеа што да прават со топката

Мене ме загрижува да не паднат психички и следнава протув Вест Хем да не ја укакаат. Ма да денес Лестер изкуби и ние изгубивме. Среќа во месреќа е што они играа лига ние ФА.

Мене ме загрижува да не паднат психички и следнава протув Вест Хем да не ја укакаат. Ма да денес Лестер изкуби и ние изгубивме. Среќа во месреќа е што они играа лига ние ФА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom