Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Sakas kladba?

Plus i novinarot sto izvestuva za THE MEN, Samuel Luckhurst istoto go potvrduva.
Plus i na tabelata imame isto bodovi so Lester, a oni se pred nas.

PS. BBC nikogas ne gresile za nisto, a gi pratam 10 plus godini.
Lester e pred vas zs ne ste go odgrale vozvratniot duel.. i utilija e taka koa ne se kompletiral megjusebniot duel..

Де Геа и Линделоф си ги ладат откако потпишаа нови договори, ништо друго не е во прашање.

Де Геа и Линделоф си ги ладат откако потпишаа нови договори, ништо друго не е во прашање.

Де Геа правеше исти вакви глупости и пред да го потпише договорот. Сега само зачестија.

Не знам колку го имаш следено Де Геа последниве месеци од минатата сезона, и сега на почетокот на новата, ама прави грешки кои ни како почетник не ги правеше.

Ова е мое непопуларно мислење, и ке наиде на хејт, ама давање на долгогодишен договор на Де Геа со оваа форма во која е моментално, е меч со две острици. Доколку не ја поврати формата, клубот би заглавил со играч на подолг рок на ненормална сума од плата, со придонес кој би не чинел бодови заради негови грешки.

Не би имал против доколку го пуштат да си оди, ако го заменат со Облак. Ама да го пуштат да си иде и да брани Хендерсон, што е на позајмица во Шефилд е уште поголема коцка...

Mи делува дека и онака нема да потпише нов договор, па ке видиме. Ако отиде во Јуве и брани во формата од сега, и нема да е голем минус. Но, ако си замине, и ја врати формата, тогаш Јунајтед би бил во огромен минус ако евентуално не го сменат со Облак.

Не ми е мака да тераат на ист став до крај или бар до 85 да симнат. Вака ќе го жилават до крај и на крај пак ќе платат 100 милиони само Санчо ќе изгуби можност да биде на припремите и да влезе уигран во новата сезона :(

Не ми е мака да тераат на ист став до крај или бар до 85 да симнат. Вака ќе го жилават до крај и на крај пак ќе платат 100 милиони само Санчо ќе изгуби можност да биде на припремите и да влезе уигран во новата сезона :(
Koi pripremi? Novata sezona kje zapocne 29 avgust ili 12 septemvri, najverojatno vtoroto dato.

Ako ideme do kraj na liga na evropa, finaleto e na 23 avgust, sto znaci nema da ima pripremi, mozebi eden do dva natprevari zad zatvoreni vrati.

Sanco ako dojde kje se uigruvavo novata sezona, taka stojat rabotite.

Koi pripremi? Novata sezona kje zapocne 29 avgust ili 12 septemvri, najverojatno vtoroto dato.

Ako ideme do kraj na liga na evropa, finaleto e na 23 avgust, sto znaci nema da ima pripremi, mozebi eden do dva natprevari zad zatvoreni vrati.

Sanco ako dojde kje se uigruvavo novata sezona, taka stojat rabotite.
Добро бе ти си каснел на час? Пет минути да закасниш цел си со: што беше, кој беше :D
Така да, колкави и да се припремите, многу е важно да ги почне со целиот тим!
П.С. И сакам да го купат Грилиш, кад је бал нек је до даске ;)

Единствено така може да го поткренат моментално, со укажување доверба. Гледам мнг бараат клупа за Де Хеа ама со голман не се игра така. Со неквалитетет голман да, ама Де Хеа не е тоа. Грешка на стручниот штаб беше што го играа против Челзи со ионака разнишана самодоверба во трики меч. Грешка и према тимот, и према Де Хеа и према Ромеро. За да ја исправат колку толку, Де Хеа мора да биде на голот со В.Х и Лестер а потоа во ЛЕ нормално Ромеро сите мечеви па и евентуално финале.
Автоматски споено мислење:

Реално де Геа со врзани раце е подобар голман од Ромеро.

(а и секако само со нозе знае да брани :icon_mrgr: )
Ромеро е звер, незнам зошто ваков муабет.

Единствено така може да го поткренат моментално, со укажување доверба. Гледам мнг бараат клупа за Де Хеа ама со голман не се игра така. Со неквалитетет голман да, ама Де Хеа не е тоа. Грешка на стручниот штаб беше што го играа против Челзи со ионака разнишана самодоверба во трики меч. Грешка и према тимот, и према Де Хеа и према Ромеро. За да ја исправат колку толку, Де Хеа мора да биде на голот со В.Х и Лестер а потоа во ЛЕ нормално Ромеро сите мечеви па и евентуално финале.
Автоматски споено мислење:

Ромеро е звер, незнам зошто ваков муабет.
Пишав одма после мечот, не се мења голман така лесно, освен ако не сакаш да го фрлиш во старо железо :toe:
Остај го Чемпионс, Ромеро е покомплетен голман од де Хеја, проблемот му е повеќе психички, не сака голем и постојан притисок.

EditIqzWkAEgH5J

Верувам дека Башака е преигран ама ќе биде весело оваа утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom