Nebe ne biva vaka polupovreden dae, 7 dena na so lici, ne e povreduvanje toa.Ili 2 meseci ili ne se vazi.Aj sea so norvic ke go igraat, pa ako se povredi, da se povredi asalno 2 meseci ko so treba, a ne vaka pickarski, ni levo ni desno hhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека го исфорсират Сабота пак 90мин. како Погба пред 2 месеци, па ќе се чудат после од каде повредиNebe ne biva vaka polupovreden dae, 7 dena na so lici, ne e povreduvanje toa.Ili 2 meseci ili ne se vazi.Aj sea so norvic ke go igraat, pa ako se povredi, da se povredi asalno 2 meseci ko so treba, a ne vaka pickarski, ni levo ni desno hhh
Нека го исфорсират Сабота пак 90мин. како Погба пред 2 месеци, па ќе се чудат после од каде повреди
И јас сум да се задржи зошто може да биде од корист, ама проблемот е што во моментов клубов не го чисти него како што тврдиш, плус му нуди нов договор и се обидува да не го продаде сега туку да го задржи најмалку до крај на сезона. (читај го дел од мојата репликата подолу во постов)Брат никој не бара да му се понуди 3 години договор, туку дека треба да се задржи и следна сезона, пред него има едно 3-4 играчи за чистење. И те како ќе се најди Јанг за ротација или да изигра 15-20 мин. на искуство. Лево Шо секоја сезона минимум по месец, месец и пол го нема. Десно со Далот иста ситуација. Плус Јанг можи да изигра и лево и десно
Не бев сигурен, затоа и не пишав, ма да, некаде во паметот ми беше дека сигурно сите имаат долгорочни договори.
Не е проблемот дали и на колку, туку кога му се нуди договор на Јанг.
Видук, логично е да инсистираш да играш ако си играч. Како прво сакаш да играш, како второ уште си "топол" што се вика и напукан со адреналин па не ја чувствуваш болката. Трето и Мегваер е киклоп па се гледа дека психички трпи болка ама ткивата не трпат.Тоа и делумно е проблемот, што Погба, а и Мегваер, самите инсистирале да играат.
Погба против Рочдејл, а Мегваер против Вулфс, второто полувреме.
Не ги кривам нив, кога нема кој да ги смени. Јунајтед ја почна сезоната со СЕДУМ централни дефанзивци, а двајца изиграат 95% од натпреварите. Е па после повредени биле.
Мегваер не знам ни дали имал повреда некогаш пред да дојде во Јунајтед. Со темпото со кое што го играат, Ролс Ројс да е, ке цркне.
Here we go again![]()
Во Лестер не играше ЛЕ и не играше во купови.Колку што памтам Мегваер и во Лестер си ги играше 99% од натпреварите!
Така е,не е исто од викенд за викенд и на секои 3 дена утакмициВо Лестер не играше ЛЕ и не играше во купови.
eве ја и статијата, ја најдов, од октомври беше а пази од тогаш навака освен Астана и максимум уште една да беше, се има изиграно.Така е,не е исто од викенд за викенд и на секои 3 дена утакмици