Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.562
Поени од реакции
8.166
Nebe ne biva vaka polupovreden dae, 7 dena na so lici, ne e povreduvanje toa.Ili 2 meseci ili ne se vazi.Aj sea so norvic ke go igraat, pa ako se povredi, da se povredi asalno 2 meseci ko so treba, a ne vaka pickarski, ni levo ni desno hhh

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Nebe ne biva vaka polupovreden dae, 7 dena na so lici, ne e povreduvanje toa.Ili 2 meseci ili ne se vazi.Aj sea so norvic ke go igraat, pa ako se povredi, da se povredi asalno 2 meseci ko so treba, a ne vaka pickarski, ni levo ni desno hhh
Нека го исфорсират Сабота пак 90мин. како Погба пред 2 месеци, па ќе се чудат после од каде повреди

Член од
14 април 2012
Мислења
32.852
Поени од реакции
67.348
Нека го исфорсират Сабота пак 90мин. како Погба пред 2 месеци, па ќе се чудат после од каде повреди
Тоа и делумно е проблемот, што Погба, а и Мегваер, самите инсистирале да играат.

Погба против Рочдејл, а Мегваер против Вулфс, второто полувреме.

Не ги кривам нив, кога нема кој да ги смени. Јунајтед ја почна сезоната со СЕДУМ централни дефанзивци, а двајца изиграат 95% од натпреварите. Е па после повредени биле.

Мегваер не знам ни дали имал повреда некогаш пред да дојде во Јунајтед. Со темпото со кое што го играат, Ролс Ројс да е, ке цркне.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.647
Поени од реакции
8.232
Колку што памтам Мегваер и во Лестер си ги играше 99% од натпреварите!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.759
Поени од реакции
9.539
Брат никој не бара да му се понуди 3 години договор, туку дека треба да се задржи и следна сезона, пред него има едно 3-4 играчи за чистење. И те како ќе се најди Јанг за ротација или да изигра 15-20 мин. на искуство. Лево Шо секоја сезона минимум по месец, месец и пол го нема. Десно со Далот иста ситуација. Плус Јанг можи да изигра и лево и десно
И јас сум да се задржи зошто може да биде од корист, ама проблемот е што во моментов клубов не го чисти него како што тврдиш, плус му нуди нов договор и се обидува да не го продаде сега туку да го задржи најмалку до крај на сезона. (читај го дел од мојата репликата подолу во постов)

Не бев сигурен, затоа и не пишав, ма да, некаде во паметот ми беше дека сигурно сите имаат долгорочни договори.

Не е проблемот дали и на колку, туку кога му се нуди договор на Јанг.
Брат, едногодишни договори на 30+ во над 90% од случаите се продолжуваат во втора половина од сезоната. И лани така го продолжија со него (мислам Февруари или Март беше). Во случајов со Јанг мислам дека не сме пропуштиле ништо и според мене многу понелогички е во прва половина на сезона да му продолжевме договорот. Прво клубовите внимаваат да не продолжат нечиј договор на играч кој може да се повреди и подолг период да се врати (тие играчи во таа возраст се со поголем таков ризик), може да имаат побрз пад на форма и фитнес и најверојатно очекуваат дека еве вакви профили како Јанг дека нема да имаат проблем да продолжат договор во тој период со оглед на нивната поврзаност со клубот (сепак човекот е 9 години кај нас).

И ако е точно во информациите на сапуницава дека братот би бојкотирал да игра натпревари до крај насезона само затоа што сега не му се дозволува да си замини во Интер доволно говори какви ликови сеуште ни шетаат по соблекувалната. Јас сум разочаран од неговата постапка ако е точна информацијата. Без разлика на неговиот придонес и слично досега (фала му за тоа), ама човекот е капитен и не смее да си дозволи ваква ситуација, а и ние како клуб не смееме да дозволиме вакви карактери да бидат капитени. Што порака испраќа во моментов ако се точни информациите?

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.562
Поени од реакции
8.166
Автоматски споено мислење:

Ова не е реално веќе.

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа и делумно е проблемот, што Погба, а и Мегваер, самите инсистирале да играат.

Погба против Рочдејл, а Мегваер против Вулфс, второто полувреме.

Не ги кривам нив, кога нема кој да ги смени. Јунајтед ја почна сезоната со СЕДУМ централни дефанзивци, а двајца изиграат 95% од натпреварите. Е па после повредени биле.

Мегваер не знам ни дали имал повреда некогаш пред да дојде во Јунајтед. Со темпото со кое што го играат, Ролс Ројс да е, ке цркне.
Видук, логично е да инсистираш да играш ако си играч. Како прво сакаш да играш, како второ уште си "топол" што се вика и напукан со адреналин па не ја чувствуваш болката. Трето и Мегваер е киклоп па се гледа дека психички трпи болка ама ткивата не трпат.

Зборот на докторот е последен а и во ПЛ се затегнаа правилата за тежината на зборот на докторот кога Љорис ја повреди главата и АВБ го тераше да игра со потрес, така што убедена сум дека само се штитат со вакви изјави, Хари сакал да игра. Нормално дека ќе сака да игра.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.562
Поени од реакции
8.166
овие рекорд колку си немаат поима, вчера/завчера пренесоа дека скаути биле на натпреварот, за денес (после пресот веројатно) објавуваат дека солскер и фелан биле на утакмицата.Ма немој да ме јебеш бре.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Колку што памтам Мегваер и во Лестер си ги играше 99% од натпреварите!
Во Лестер не играше ЛЕ и не играше во купови.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Абе имаше ли годинава гала вечера кај што прогласуваа најдобри играчи и слично. Ич не видовме кој какви жени има... хаха

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Така е,не е исто од викенд за викенд и на секои 3 дена утакмици
eве ја и статијата, ја најдов, од октомври беше а пази од тогаш навака освен Астана и максимум уште една да беше, се има изиграно.

Kajgana Shop

На врв Bottom