Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Англија младите се елиминирани така да по последниот меч очекувајте АВБ да биде и официјално

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Нашиве договараат еден по еден трансфер засебно. Побарале да им дадат време да го завршат Ван Бисака првин.

Ако има вистина во оваа нека се распуштат од управа на чело со Вуди. Ебем им стопанка неспособна.

Санчез се разигра на Копа Америка, ај бар можда ќе се излаже некоја екипа да го земе.

Во последно време почиња да ме плаши што Лукаку најверојатно прв ќе го продадат , и јас сум за да го заменат ама не сега и не во оваа ситуација кога немаме никој друг класичен напаѓач , колку е агилна нашава управа за месец дена некако не ми се верува дека сите потребни играчи ќе ги купат , ако го продадат него кој би го заменил , уште со никој не не поврзуваат . Многу малце време има за трансфери , огромна глупост е што го скратија трансфер рокот , до 8 август нема уште многу...

ако го дадат Лукаку со сигурност замена ке му најдат
јас сум ептен негова продажба а исто и за Санчез, може губи топки али колку се труди тоа е чудо, штета што е вон форма ама ај може на копа ке се препороди, на припремите може да се покаже

Sent from my iPhone using Tapatalk

Гледав хајлајтс од Англија младите вчера. Хендерсон криминален на голот...Нека се челичи во Шефилд сезонава.

После преговорите за Wan-Bissaka , не сум баш сигурен , реално за играч кој не е некоја ѕвезда толку долго да се тапка во место е неверојатно ,а треба да се купат уште 5 играчи најмалце. Ако ја почнеме сезоната со Beans, Beans, Beans! и Martial во напад , господ нека ни е на помош :popce:

Ако санчев влезе во форма после Копа Америка, како што е сега таму, мислам дека една позиција ќе се реши... но без 2 нови играчи во средината и во одбраната, тешко дека ќе бидеме во првите 4 оваа год, не па за титула да се бориме.. Мора во следните 14 дена да се реагира, да може малку да се уиграат со екипата, а не пушти го нека трча како мува без глава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom