Земо јас сум размислувал и така.Освен него и свињата од агент па и нема кого повеќе да хејтам. Ок е и Лингур можам да го додадам на листата.
Земо немој со тие вмросдсм паралели, кога ќе фатат дека некој краде, изговорот е: а вашите малку ли крадеа?
Прашање кој бил поарен од него, а кој бил поскап од него не прашуваш?
Уствари демократија е, можете да си верувате во што сакате!
Ај помладите кои не знаат зошто еднаш е избркан, можам да ги сфатам, ама тие што знаат и пак го подигаат каменот да ја видат змијата, не ги разбирам![DOUBLEPOST=1560969073][/DOUBLEPOST]
Овој уште недојден почна со недоразбирања со својот голман![]()
Ама прашање е колку и Ферги да беше ќе издржеше да не прави големи трансфери, и да не потклекне пред модерниот фудбал. Може не до толку ама ќе подлегнеше.
Секој фудбалер за Јунајтед е над 60м. Сакаш просек, сакаш талент, сакаш класа сам си одбереш. Со овоа сакам да кажам дека се измешани работите премногу можеш корпа за ѓубре да купиш за 60м и да ти стои, а можеш и златна кокошка и да ти несе златни јајца, значи очите 4 отворени тие 3месеци.
И сега мене Погба да го бранам ич не ми е приоритет, туку ние во минатото имавме реални проблеми да привлечеме големи имиња у фудбалот. А сега имаме шанса да изгубиме 2 во еден рок, него и ДДГ. И тоа е ок, до некаде.
Ама со кого ќе играме бе земо?Со Џејмс ли? Со Лингард ли? Со Переира ли?
Не ми е грижа ако го шитнат не полагам толкави очекувања одколку што ме загрижува кого ќе донесат, овие цркнуваа после 70минута, а не овие младите што ќе ги донесувале.