Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Која шанса бе батиња,се браниме против Саутемптон на 2-2 резултат,се браниме со екипи кои треба уште во тунелот пред да искочат на театарот да се победени,испаѓаме од МОНТЕЛА во ЛШ.
Не ме јебете,респект за Мурџо за се што има направено во кариерата,ама кај нас одеше само во надолна линија.
Кој го ебе.
Мислам дека репликата со шансата беше за Погба, кога прв пат си отиде а не почека да избори место во први 11!

Чекајте мало другари, не верувајте во сѐ што ќе прочитате, мене не ми е верно туку така да го избркаат Валенсија.. а за иден капитен според мене Херера па Погба ..
Зошто да не ти е верно? Не може да биде фит, има мускулни повреди, нема снага како порано, не ни испраќа центаршутеви, башка се позасилени шпекулации има дека преговара со клубови од Италија.
Тражили сте гледајте, сакавме Фергусон школа човек, ене ни, се ликвидираат луѓето што не можат да понудат повеќе колку и да ни се мили.

Ќе беше во ред муабетов за Мурињо и Погба, да немаше клубот најдобар стрелец во неговата историја што го има уценувано 5-6 пати.

Мора некој и со отворени очи да гледа, иако по дифолт навивач значи тифо, далеку од реалноста:D
Не игра само Погба подобро после Мурџо ама има разлика рецимо од Марсијал( не само он), кој мораше да ја подреди играта кон тимот и овој под кој се подредуваше играта. Не го набркал ама збориме за морални квалитети, нели потребни се да бидеш капитен или пак не? Ако еднаш избегаш, после го тргнеш шу*акот на страна у најмала мерка, тоа ли е препорака за капитенска трака? За капитен обично иде или најстариот или најдобриот, он не е ниедното од овие.
Што се однесува до изјави може има муцнато некој збор про, ама некако не сум сретнал. На толку експонирање ќе упаднеше у очи таква изјава.[DOUBLEPOST=1548609353][/DOUBLEPOST]
Ноуп, Мурџо ги доведе Баи, Матич и Лукаку, си прочитала негде хејт кон овие тројца? Па и мојот омилен Линделофф не го хејтам, само ми е жал што таков играч у такво време игра за МУ:toe: исто и за Далот. Хејтот беше само за овој фарбаниов и за Ибра делимично.
ЛАВ беше капитен две сезони мислам а ни англиски не збори, од друга страна Руни кога беше една фајда што да ти причам:D Он се бунеше кај судиите само кога ќе ја усереше, колку за оправдание:(

Јунајтед ретко кога имал најдобар играч за капитен, можеби Кантона и Кин, од тогаш навака, можеби најстариот. Невил никогаш не бил најдобар играч, Видиќ беше во времето на Роналдо. Руни со сомнителна форма во опаѓање.

@Bonnie and Clyde не ми беше идејата да бранам аргумент за Погба капитен, туку му реплицирав чисто за тоа дека Погба го набркал Мурињо.

Ја би сакал Рашфорд некој ден да биде капитен, но тоа си е само мое (не)популарно мислење. Сега ако би морал да бирам, пре би Ерера него Погба, ама братов знае да пропадне во форма, па малку е нелогично да имаш капитен кој не може да фати прв состав. По Ерера, би му ја дал на Де Геа, и онака, Валенсија па и Јанг не прават бог знае каква разлика на терен со капитенството.

Џабе е, се има генерален хејт општо тука кон играчите што ги донесе Мурињо и тоа е тоа. Сигурно да ги прашаш овие што беспричински го хејтаат Погба кој треба да е капитен, ќе ти кажат Де Геа или Марсијал, тоа што глас им немаме чуено веза нема.
Па марсијал е бетер циган само не по социјални мрежи него по карсктер т.е тој нема карактер

на крај Мурџо жртва испадна [emoji23]
Пробуваш со спин да паднеш на нозе?:D
Не мора, наши сме си, дискутираме само за состојбата во клубот и фала богу што не се замараме со порази и негативни резултати!
:oeoeoe:

Пробуваш со спин да паднеш на нозе?:D
Не мора, наши сме си, дискутираме само за состојбата во клубот и фала богу што не се замараме со порази и негативни резултати!
:oeoeoe:
Дискусииве барем да ви беа аргументирани ама се чисто прпелкање, во стил да се одбрани од две зла помалото.

Видиќ, Фердинанд, Керик и Руни го избркаа Мојс, последниов е најдобар стрелец а воедно и најголемиот црв што го имал клубот, Де Геа си се договори со Реал и за влакно не му пројде трансферот, Марсијал потпишува нов договор две недели откако е избркан Мурињо (коинциденција?) ама не, битно само Погба му праел undermine на Мурињо а тој дури и на клупа седеше неколку натпревари.

Единствен професионалец ако веќе сакате да бидеме реални, кој истапил како карактер низ сите овие темни времиња и не терал агенда, сакале признале или не е баш најплуканиот од цела фан база, Ешли Јанг и никој друг.

Де Геа е се супер ама ве молам не ми го ставајте како лидер налик Шмајхел, затоа што со Марсијал во тој поглед се како да се со блага форма на аутизам.

Дискусииве барем да ви беа аргументирани ама се чисто прпелкање, во стил да се одбрани од две зла помалото.

Видиќ, Фердинанд, Керик и Руни го избркаа Мојс, последниов е најдобар стрелец а воедно и најголемиот црв што го имал клубот, Де Геа си се договори со Реал и за влакно не му пројде трансферот, Марсијал потпишува нов договор две недели откако е избркан Мурињо (коинциденција?) ама не, битно само Погба му праел undermine на Мурињо а тој дури и на клупа седеше неколку натпревари.

Единствен професионалец ако веќе сакате да бидеме ррални, кој истапил како карактер низ сите овие темни времиња и не терал агенда, сакале признале или не е баш најплуканиот од цела фан база, Ешли Јанг и никој друг.
Сама знаеш дека Мојс беше отиден, прашање беше кој ќе му каже! За Руни жуљеви фатив од тастатурата кога ви го пишував тоа дека е прв човек кој го ставил МУ в скут и за тоа он за мене не е никаква легенда на клубот, па не знам колку гола да дал. Де Хеја си играше чесно, немаше заткулисни игри, дури и кога го издриблаа брзо си легна на брашно и ни беше најдобар играч. Марсијал е мргуд катактер кој до пладне се мрзи себа а после пладне сите на светот.
Пак спинуваш за Погба и Мурџо, не само он, ама со голем удел е. Постот ми беше околу карактерот на капитенот, а твојот фавотит за капитен нема карактер и со два примери(од многуте, као играње баскет кога се опоравуваш од повреда....) пробав да ти аргументирам. А тоа што седел на клупа, највеќе си е сам заслужен, не дека не му беше дадена шанса и дека не беше толериран!
Јанг баш оти е карактер и е капитен, за тоа збориме цело време! Има уште куп професионалци и карактери во клубот и фала богу што е така, само они не се Карлеуша тип, па не се интересни изгледа.

Лично мене никогаш не ми се свиѓало голман да е капитен. Во најголем дел од случаевите нема да може веднаш да биде присутен при било каков инцидент подалеку од неговиот 16-ник. А и Де Геа не е некој командант како Ноер или Буфон па да му дадат трака.

Ерера како што вика Видук погоре знае да има пад во игра и да го снема од прв тим и затоа не може да е капитен. Валенсија е аут, Јанг нема да може да ја игра секоја, а во одбрана кој од кој е...
Иако не сакам Погба да е капитен пошто е зелен во паметот ама па и нема некој друг избор баш. Плус ќе му ја дадат траката за да му исполнат желби и да го задржат во тим.

Зошто да не ти е верно? Не може да биде фит, има мускулни повреди, нема снага како порано, не ни испраќа центаршутеви, башка се позасилени шпекулации има дека преговара со клубови од Италија.
Тражили сте гледајте, сакавме Фергусон школа човек, ене ни, се ликвидираат луѓето што не можат да понудат повеќе колку и да ни се мили.
Една утакмица не изигра како што треба и одма шпекулации, па повреден беше долг период.. доколу не најдат соодветна замена, не го даваат, а зимава да најдат таква нема теорија.. така да останува

Една утакмица не изигра како што треба и одма шпекулации, па повреден беше долг период.. доколу не најдат соодветна замена, не го даваат, а зимава да најдат таква нема теорија.. така да останува
Не за зимава, за летово кажав уште прееска :)

@che 59 ама не може сега да тераме детски муабети, Мојс бил веќе заминат ама немало кој да му каже, врн, дрн. Ништо бетер или подобро од ситуацијата во која си заминаа и Мурињо и Ван Гал.

Муабетот ми беше дека тројцата тренери беа бојкотирани од одредени играчи, некои од нив и клупски легенди и тоа е точно, џабе го спинуваш.

Не за зимава, за летово кажав уште прееска :)

@che 59 ама не може сега да тераме детски муабети, Мојс бил веќе заминат ама немало кој да му каже, врн, дрн. Ништо бетер или подобро од ситуацијата во која си заминаа и Мурињо и Ван Гал.

Муабетот ми беше дека тројцата тренери беа бојкотирани од одредени играчи, некои од нив и клупски легенди и тоа е точно, џабе го спинуваш.
(y)

Капитен не се става капитен се прави, капитенот има задолженија, капитенот има вербални способности како и физички, капитен е џентлмен а глуп човек не може да биде џентлмен, капитен е избран да претставува клуб, верен,стабилен ,пример за сите, тука до крај...
Кај нас таков ми изгледа или Матич или Херера, зошто да не и Де Геа не бил комуникативен па боже мој ќе стане во такви ситуации и мора ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom