Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Изгледа Шо ќе добие уште една шанса од Моу.
Овие MEN немаат појма. Не зборувам конкретно за случајов туку општо трескаат глупости, си измислуваат сами варијанти веројатно.

Овие MEN немаат појма. Не зборувам конкретно за случајов туку општо трескаат глупости, си измислуваат сами варијанти веројатно.

Не веројатно него сигурно.Неколку пати го иам фатено лукхурст како бришел твитови.Ај на страна ова, за трансфер желби на мурињо освен каслс никој друг.МЕН можат да дознаат нешто на локално ниво, ко на пример агент нечив дали се сретнал со некој од нашиве, авионска листа на патници до манчестер, куќи разгледани/купени, медицински прегледи за играч и слично.У просек 3 од 10 погодуваат.

И сеа Роналдо ќе го купуваме и колку плата ќе му качи перез?

Tolku od alexandro, se otkazavte a..

Засега нема ништо ново ни за него, ни за Дармиан. Не се релевантни новинарите до клубот кои известуваат околу ситуацијава во моментов...да почекаме малку.

Пошто спортинг изгледа се распаѓа и играчи прекинуваат договори ја би го зел гелсон мартинс, се работи за офанзивен играч кој е исклучиво брз игра со две нозе има добар дриблинг.Би го пробал десно.Од џеси е бољи у секој случај.Во најлош случај за од клупа ќе го биде, а е млад и може да се развива.

Една добра констатација од вчерашниот меч на Белгија. Доколку имаме добри крила и бекови кои ќе го хранат Лукаку со топки ќе се растури од голови.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Една добра констатација од вчерашниот меч на Белгија. Доколку имаме добри крила и бекови кои ќе го хранат Лукаку со топки ќе се растури од голови.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Тоа го ломотам нонстоп, ако Лукаку има delivery ќе се истури од голови. Тој сезонава ги даде 30, камоли со бекови и крила кои константно ќе му додаваат во шеснаесетник.

На играч со габарити како Лукаку му требаат повисоки топки. Тука ние имаме два проблеми, прво ни од десна ни од лева страна немаме кој да му дава такви топки. ЛАВ ако ја рогне и да помине, сигурно ќе е по земја. Од лево сите пробуваат да влезат во 16 сами.
Второ ако се иде со високи топки, лесно е за бранење. Дури едно време и да проаѓа таа тактика, за месец-два ќе најдат противотров.
Со саглам напаѓач на десно ќе ја расшириме играта што само по себе ќе донесе повеќе маневарски простор. А просторот е ствар која му е нужна на двојка напаѓачи како што се Санчез и Лукаку .
Тоа околу нападот, ами што правиме на средина и назад?
Веќе трето лето Јунајтед покушава да се приспособи кон Погба:mad:. Оваа историја почнува да личи на една руска поговорка т.е. 100милионскиот му дојде како куфер без рачка, тежок за носење, а жал ти е да го фрлиш!
Назад веќе 4-5 години не сме погодиле трансфер. Де не се погаѓа, де пола време се повредени. Почнувам да мислам дека сме проколнати:D.

Skoro sekoj igrac go preplakjame, taka da ne mi e gajle za parite, bitno da zemat kvalitetni igraci na pozicija centralen bek i stranicen, drugoto gore dole e taman, pod pretpostavka deka Fred ce se vklopi vo ekipata i ce bidi prvotimec.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom