Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да, Роб е наша позната фаца од зелените терени. [emoji846]
Во времето на Фергусон - а, некој се превртува на терен, еве ти го истрчува Роб.
Со нас да ти бил скоро 25 години, од кои 15 како главен физиотерапевт.

За дресовите...
Да, други "технологии" се вградени во дресовите на играчите, за разлика од оние кои се за широката народна маса.

BTW, МК докторот да не е дел од "8-ми септември"? [emoji6]
0254b7ed62ed31dc85d5cba69fd201b2.jpg

Не, не е од Скопје

И сега колкава му е платата? И ме интересира на сумите што им ги пишува како примања, колку данок плаќаат? :D

И сега колкава му е платата? И ме интересира на сумите што им ги пишува како примања, колку данок плаќаат? :D
Во платата на Алексис е додадена и годишната сметка за струја + храната за кучињата негови + долгот на Македонија + цехот на Британија што ќе излезе од ЕУ.

Иначе како што пиша над мене дечково, 290,000-300,000, горе доле колку Погба. Оние што пишат 500 и нагоре го ставаат и данокот ама ко така, еден играч во лигава не зема под 100,000.

Доктор е. :pos: Факинг хел, 39k имаше пред 20 минути, сега има 107к :confused:

Ааа, овие тројца му се опасна конкуренција на Лингард.

Сега, во петок, на терен, ќе се покаже кој најмногу "висел" по социјалните мрежи. [emoji846]

Mислам дека збори Англиски, Италијански и Шпански, покрај нели, Францускиот, му иде со јазиците...

Juan Mata will be joining Donald Trump and other world leaders at the World Economic Forum in Davos.

Лелеле хахахаха

Клубот заработил 44м евра од ЛЕ, додека разликата од 3то до 6то место во премиер е 5-6м фунти.Сепак исправен потег испадна тоа што ризикуваа со ЛЕ, од комерцијален, трофеен и аспект на фановите, а за финансискиот дел да не зборам.

Клубот заработил 44м евра од ЛЕ, додека разликата од 3то до 6то место во премиер е 5-6м фунти.Сепак исправен потег испадна тоа што ризикуваа со ЛЕ, од комерцијален, трофеен и _______ аспект на фановите, а за финансискиот дел да не зборам.

a) емотивен
б) емоционален
в) здравствен
г) сите одговори се точни
д) ниту еден од наведените одговори не е точен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom