Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Кој Милер? Оној од Баерн или има некој друг?

Од Баерн.Можда не е на ниво на Бејл, ама добар е за десно.Во секој случај шпекулацијата дека ќе сме дале 100ка за него пред неколку сезони е тежок апсурд.

Од Баерн.Можда не е на ниво на Бејл, ама добар е за десно.Во секој случај шпекулацијата дека ќе сме дале 100ка за него пред неколку сезони е тежок апсурд.

Милер и покрај фантастичната кариера појма нема од фудбал. На Манчестер Милер му треба колку дупка во главата.

Поплава е милер после шпекулациите за понудата од 100м.
А па за крило не доаѓа предвид, ќе ми се нафрлат сега баварците но боље Лингард нека продолжи да игра таму. :D

Милер единствено е добар во тоа што има страшен осет каде да се позиционира во 16тник, го има она фудбалското во него за постигнување голови, знај точно во кое време на кое место да се постави, а во последно време е во лоша форма. Тој е последен играч шо ни треба моментално, посебно за крило. И во неговите перформанси голема улога има мотивацијата, голем фан си е на Баерн, од нивната школа е, не ми се верва да се мотивира, да дава 100% од неговите можности во некој друг клуб како во Баерн.

Милер единствено е добар во тоа што има страшен осет каде да се позиционира во 16тник, го има она фудбалското во него за постигнување голови, знај точно во кое време на кое место да се постави, а во последно време е во лоша форма. Тој е последен играч шо ни треба моментално, посебно за крило. И во неговите перформанси голема улога има мотивацијата, голем фан си е на Баерн, од нивната школа е, не ми се верва да се мотивира, да дава 100% од неговите можности во некој друг клуб како во Баерн.

Колку што сум го гледал ми оставил добар впечаток, баш ради борбеноста и осетот(а освен лш го неам гледано на друго место, обично против појаки екипи).Знам дека е работник што се поклопува со профилот на мурињо играч и затоа го спомнав, но реков дека не е како бејл.

Спарси спремале понуда од 50М за Марсијал :pos:

Познавајќи им ја трансвер политиката, од инает под 85 не би ни седнал на маса да разговарам.

Спарси спремале понуда од 50М за Марсијал :pos:

Познавајќи им ја трансвер политиката, од инает под 85 не би ни седнал на маса да разговарам.

Орие изгледа во Тотенхем ќе оди според Лекип.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Валенсија имал проблеми со коленото и после секој натпревар требало да става мраз/ладни облоги,така да не е на арно работава.Мислам дека тоа е причината што го бркаат Ауриер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom