Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Очекував ваков исход. Ливерпул има меч повеќе и со победа сме 1 поен пред нив. Со оглед на расположливиот ростер мудро одигравме и овој поен може да биде клучен.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Доста солиден е скорот од последните 3 утакмици не се бунете, 7 поени од Челзи(д), Барнли(г) и Сити(г) е можеби премија.Кај Барнли сите екипи се сопнаа(јбг ние дома) победа против Челзи која беше голем морален каталист и нерешено со сити што не е лош скор.

Поготово што пред сите утакмици беа предвидувани црни сценарија, а после војна сите генерали и незадоволни што биле само 7 од 9 поени.

За вчера нема да коментирам, не ја гледав утакмицата ама што приметив од мислењата ливерпул 2 била утакмицата и фалел погба.Инаку потегот на Рашфорд против отаменди :drk:

Не знам како може да ве задоволи Ливерпул 2 игра, а цело време кукавте дека битна била играта а резултатите ќе дојделе. :eek: :confused:

За мене обратно е, резултатот е поволен со оглед на тоа што игравме против Сити и без добар дел првотимци ама играта... :pov:

Pogba missed the Manchester derby after coming off with a muscular injury in United's win over Burnley last week and is set to sit out Sunday's Premier League visit of Swansea.

However, Jose Mourinho expects the 24-year-old to overcome his injury to be available for next week's European tie in Spain.

"For Celta," Mourinho said when asked when Pogba would return.

I Baji mu ja skri topkata na Sane so eden start :D
Бaји вчерa изигрa стрaшен меч, изгледaше нaдмoќнo вo секoј aспект, oсoбенo вo пoстaвувaњетo, и ме импресиoнирaше тoa кaкo јa читa игрaтa, изгуби сaмo еден дуел ми се чини сo Јaјa Туре, нa 30 метри oд гoлoт.

Баји имаше едно лошо исфрлање со глава по кое Агуеро погоди статива. Рестото беше одлично.

Да си тепаме в недела, да си се качеме на 3то место, па после нека го остаат притисокот на Сити и Арсенал. Со оглед на тоа што Арсенал игра на гости кај Тотнам, нив не ги гледам како опасност за топ4. Едино Ливерпул уште една да киксни па да ни се отвори простор за пораз против Тотенхем и нерешено со Арсенал.
Со Свонси треба да се билда гол разлика, да победат 3,4-0 и во секој аспект ке бидеме над Ливерпул.
Мада секогаш кога сме имале шанса и со најутепаните сме губеле бодови така да не сум нешто оптимист за в недела.

Нешто се збори Харт како замена за Де Геа на лето.

18157495_1370403473055963_5483830765200102313_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom