Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ма каков бај бек бре :D

off topic
Ај некој од филмаџииве кажете ми. Го симнав The Hobbit trilogy, треба да го имам гледано Lord of the Rings или?

Ма каков бај бек бре :D

off topic
Ај некој од филмаџииве кажете ми. Го симнав The Hobbit trilogy, треба да го имам гледано Lord of the Rings или?

Не треба да го има гледано LOTR но одкога ќе го изгледаш обавезно да го гледаш и LOTR. За 2 класи(најмалку) е подобар од хобитот.

Значи Мурињо следна сезона ќе игра со двајца везни играчи со доаѓањето на Гризман, и најверојатно продавање на Мата.

The 25-year-old's fresh contract also includes an increased release clause, which is now set at 100 million euros.

Easy peasy, само да влеземе во ЛШ :D #ITSTIME #GRIE7MANN #POGBACK #SRCADVA

Се надевам дека конечно него нема да го изеде притисокот за 7ката.

По мечот со Стоук, кога Депај ја направи грешката по која примивме гол. Имаше бајаги расправа тука дали потегот бил исправен или не.

So Giggs talked, Depay listened, made all the right noises and United hoped the message would sink in this time because such conversations had not always been heeded before. Imagine the furrowed brows then when, a couple of weeks later, Depay arrived at United’s Carrington training base in a gleaming £240,000 Rolls Royce Phantom Drophead Coupe.

Не учиме од грешките, требаше барем buy-back да вклучат, чисто ако овој се реши да игра фудбал некогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom