Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Кај виде па нешто за Погба у Сити ?
Според Марка, Сити се договориле со Јувентус ЛАНИ летото да го продадат ама Погба одбил да игра во Сити. Колку е точно не знам. Читал Нино, не дочитал :)

Значи наш е Погба, без хистеришење зошто за кликови се ќе испадне во весници.

Според Марка, Сити се договориле со Јувентус ЛАНИ летото да го продадат ама Погба одбил да игра во Сити. Колку е точно не знам. Читал Нино, не дочитал :)

Погба и Јувентус ги одбија а имаја испратено 100м мислам лани сити или 110 така нешто, али нит Погба сакаше да оди таму нит Јуве како и сега не сакаше да го продај. Така да стара вест е

footballitalia ‏@footballitalia 10m10 minutes ago
Raiola: No deal between #Juventus and #MUFC for #Pogba :pos:

13887075_1746511398959667_4769584166162383062_n.png

Ами нели медицински правел во Мајами? :icon_lol:

Ами нели медицински правел во Мајами? :icon_lol:
Абе зато реков 10тина страни поанзад се за кликој е напраено упм а за ова изгледа и Погба не е одлучен да беше досега 40 пати ќе си одеше реално не само Погба и кој и да е играч или Раиола сака да ги исцеди Јунајтед - последно се договориле за процентот или тактизира да се приклучи некој од Реал, ПСЖ итн за да земи поголем процент или пак Погба тактизира не знај шо да прај О.о или па едноставно ние ебаваме работа не ни се продава па ете бараме некоја упм сума

84e5f7ab5bb91873349589a995a0771c.jpg

Раиола два дена пред да потпише Златан. Не, сериозно, жени во ПМС вода да носат.

Абе зато реков 10тина страни поанзад се за кликој е напраено упм а за ова изгледа и Погба не е одлучен да беше досега 40 пати ќе си одеше реално не само Погба и кој и да е играч или Раиола сака да ги исцеди Јунајтед - последно се договориле за процентот или тактизира да се приклучи некој од Реал, ПСЖ итн за да земи поголем процент или пак Погба тактизира не знај шо да прај О.о или па едноставно ние ебаваме работа не ни се продава па ете бараме некоја упм сума

Деви, готово е со Погба, и сам знаеш дека треба 2-3 дена да се заврши документацијата.

84e5f7ab5bb91873349589a995a0771c.jpg

Раиола два дена пред да потпише Златан. Не, сериозно, жени во ПМС вода да носат.

Деви, готово е со Погба, и сам знаеш дека треба 2-3 дена да се заврши документацијата.
Скурчено ми е да ти кажам и јас мислам дека е готово можда некој детал или за некој дел од процентот се контрат со Раиола кој знај али мислам дека е done deal =)

Случајно да не ви се наоѓа некој испробан линк од фејкерски дрес од новиве (црвен). Aliexpress препорачливо. Фала.

Утре ќе не има по некоја од арениве или ск??ај ако не му е мака на некој да провери пошто не сум во можност моментално

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Done deal е кога ќе објават клубовите. Па ваљда памтите вие вистинските навивачи (не лажните ко мене) лани на deadline day што се дешаваше. Све дур нема на хартија потпишано може да се шпекулира до немај каде.

Во прва недела од пуштањето на дресот на продажба продадени се околу милион дресови од Ибра...

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom