Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ај нека ни е честито доаѓањето на Ибра.Мирињо е решен да прави добар тим кој ќе се бори за шампионската титула,кој ќе чека да почне ПЛ не ми се чека да го видам Јунајтед со новите играчи.

добар добар јас од Ајакс уште го сонувам и ете конечно се угоде ауууу кој тандем ке бидат со Моу
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa togas ne bese igrac za vo UTD, zatoa od pred 5 go cekam :DD

Ди Марцио пиша дека и Микитаријан е дан дил, чак и дека нашол веч куќа во Манчестер... Трансферот ќе бил околку 31.5 милиони фунти.

Мурџо си иде на проверен квалитет :)

Ептен затепавме на ѕвезди последниве 2-3 години. Мата, Ди Марија, Фалкао, Швајнштајгер, Ибрахимовиќ.. За Швајни уште неможам да се навикнам, за Мурињо и Ибрата ќе ме најде Боксинг деј сигурно.

Честитки трансферите (и Мики) у секој случај.

Видете ги идиотиве од официјалниот стор :) Го бутнаа дресот на Мики на продажба, ама направија заеб, па го исклучија сторот офлајн, па не само што го тргнаа дресот на Мики, туку скрос го тргнаа и гостинскиот од продажба :pos:

11111111111111111111.PNG

Мој е скриншотов, да не мислите глупости :)

Во години е веќе Ибра, ама несомнено е еден од најквалитетни напаѓачи моментално, башка и за без пари го земаме. Долго време сме немале класичен напаѓач, башка и квалитетен. РВП кога ни ја донесе титулата беше последно, наредната сезона и тој западна во сивилото. Руни одамна е бледа сенка, Марсиал не е класичен напаѓач, а ни Рашфорд, сепак неговото време допрва доаѓа. Ибра ни доаѓа како кец на 10ка (што би рекле) на таа позиција.

Мене баш ме интересира шо формација планира Мурињо, меѓутоа што и да планира мислам ни фали еден квалитетен везен фудбалер.

Него, кога почнуваат со тренинзи?

Честито Ибра дечки.

/igorcemk on

За Мики - Баерн е крив!!!

/igorcemk off

Да не беше филозофот, Ренато Санчез сеа ќе беше играч на Јунајтед.

И јас еднаш напишав дека Санчез е преценет, ама гадно сум се заебал. Ќе биде играчиште од него.

И јас еднаш напишав дека Санчез е преценет, ама гадно сум се заебал. Ќе биде играчиште од него.
Ее кога зборев јас за Ренато, само не верувам дека е 19 години. Ќе ме биде за скаут :D

Дечкиве се најдобри за правење на вакви дизјани (нба најчесто преферираат)!

13501646_1011552212294291_4239042614550111716_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom