Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не знам дали ви се пофали @ManUtdChampions ама му се расипала машинката сред шишање и сега има Обамејанг фризура. Добра ноќ.

Не знам дали ви се пофали @ManUtdChampions ама му се расипала машинката сред шишање и сега има Обамејанг фризура. Добра ноќ.
Добро што почнал од страните, ќе било интересно да почнал од горе. :D

Најдов друга, сеа сум ко Дејвид Бекам на времето. :D

1098

:D[DOUBLEPOST=1467156241][/DOUBLEPOST]
Добро што почнал од страните, ќе било интересно да почнал од горе. :D
Жими се појма неам од каде те иам на фејсбук. :D Не знам кој си поточно. xD

Најдов друга, сеа сум ко Дејвид Бекам на времето. :D

1098

:D[DOUBLEPOST=1467156241][/DOUBLEPOST]
Жими се појма неам од каде те иам на фејсбук. :D Не знам кој си поточно. xD
А кој рече дека ме имаш на фб? :D
Прочитав дека си како Обемејанг што значи си почнал од страните. Не си направил моја грешка, почнав од горе и машинката рикна, па ја праќав мајка ми да купи нова. :D

Oва со чаршафот нема никад да биде заборавено... ок, и она со факсот.

Од пред 4 дена видео ставено со сите голови и асистенции од претходната сезона на официјалниот јутјуб канал на Бундеслига.
Ми се свиѓа што дечкото е многу добар техничар, несебичен е и особено што знае да искористи висока топка од прва, како пример асистенцијата на Кагава.
Друго, поприлично докажан играч и со него се иде на сигурна варијанта, барем многу посигурна од трансферот на Мемфис што од рекла-казала требаше да биде новиот Роналдо, притоа сите карактеристики спротивно на оние на Миктаријан, послаб техничар и себичен вво нападот.
Само гледајќи го видеото, доаѓам до заклучок дека не би било лошо во тандем да му земеме барем уште еден од триото, а со оглед на тоа дека Обамејанг преговара со Сити, Ројс ис да мен :misticen:

Ројс има изјавено дека нема намера да го напушта родниот Дортмунд.

По се изгледа готово е со трансферот на Мики за 42 мил.Уште некој ден и официјално ќе биде претставен и Ибра..Уште некој да се земе во средниот ред и во одбраната ќе имаме тим што ќе се бори за шампионската титула.

^^ Можно е како дел од договорот со Ибра да било и гостувањето во Шведска.

Ако има врска Ибра со ова, пологично би било утакмицата да се изигра во Малме а не во Гетеборг.

Не верувам да има врска Ибра со ова сме играле и порано во Гетеборг, задна мислам со Барселона ни беше 2012. Плус Јунајтед има голема фан база во Скандинавија, особено во Норвешка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom